Dünya şampiyonu milli atletlerden Çeker’e ziyaret

Dünya şampiyonu milli atletlerden Çeker’e ziyaret

Dünya şampiyonu milli atletlerden Çeker’e ziyaret

Aydınlı Milli Atletizm Antrenörü Burak Şevket Taş, sporcuları İşitme Engelli Milli Atlet Yasin Süzen ve Şükrü Çetinkaya Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i makamında ziyaret etti.
Bulgaristan’ın Stara Zagora kentinde 25 Haziran - 03 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılan Dünya İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonasında Milli Atlet Şükrü Çetinkaya ise 4x100 bayrak yarışında dünya üçüncülüğü, Milli Atlet Yasin Süzen 400 metre yarışında Dünya Şampiyonu ve bu kategoride ilk defa Türkiye’ye altın madalya kazandırmıştı.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk Bayrağımızın göndere çekilmesi bizlere büyük gurur yaşattı. Kurumumuz Atletizm Milli Antrenörü Burak Şevket Taş uzun süredir milli takım kampında sporcularını şampiyonaya hazırladı. Göstermiş oldukları büyük gayretlerle ülkemize en üst düzeyde başarılar getirdiler. İşitme Engelliler Atletizm’de ülkemize ilk defa altın madalya kazandıran Yasin Süzen’i ve 4x100 metre bayrak yarışında takım halinde dünya üçüncülüğünü elde etme başarısını gösteren sporcularımızdan Şükrü Çetinkaya’yı tebrik ediyorum. Milli Antrenörümüz Burak Şevket Taş’ı da canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah ülkemize böyle büyük başarıları tekrar yaşatmalarını ümit ediyorum” dedi.
Milli Atletizm Antrenörü Burak Şevket Taş ise, “Dünya şampiyonasını en iyi başarıyla geçirdik. Önümüzde daha büyük bir şampiyonaya var. Hedefimiz Samsun ilinde yapılacak olan 2017 yılı İşitme Engelliler Olimpiyat (Deaflympics) Oyunlarında şampiyonluklar kazanarak tekrar ülkemizin bayrağını göndere çektirmek ve ülkemize bu gururu yaşatmaktır. Bu nedenle sporcularımla Eylül ayı itibariyle milli takım kampımızda çalışmalarımıza başlayacağız. Bizlere desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a, İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yakup Ümit Kihtir’a, İl Müdürümüz Bekir Çeker’e, genel koordinatörümüz Salih Öztürk’e ve üzerimizde emeği çok olan sprint koordinatörümüz Ahmet Simser’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.