Eczacılar Aydının doğal güzelliklerini ölümsüzleştirdi

Eczacılar Aydının doğal güzelliklerini ölümsüzleştirdi

Eczacılar Aydının doğal güzelliklerini ölümsüzleştirdi

Aydın Eczacı Odası bünyesinde kurulan Kültür ve Fotoğrafçılık Kulüpleri, ilk sergi ve gösterilerini Eczacılık Haftası’nda Aydınlıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor.
Aydın Eczacı Odası bünyesinde “Kültür Kulübü” ve “Fotoğrafçılık Kulübü” kuruldu. Fotoğraf sanatçısı Zeki Yavuzak’ın koordinasyonuyla eğitim ve fotoğrafçılık gezileri düzenleyen Aydın Eczacı Odası Fotoğrafçılık Kulübü, Eczacılık Haftası’nda açmayı planladığı ilk sergisinin hazırlıklarını sürdürüyor.
Aydın Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sefa Karaarslan, yaptığı açıklamada; “Odamız bünyesinde kurulan Kültür Kulübü ve Fotoğrafçılık Kulübü, üyelerimizin sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla hem iletişimlerini ve dostluklarını geliştirmek hem de değişik aktivitelerdeki hünerlerini sergilemek suretiyle iş yoğunluğu ve stresinden uzaklaşmasını sağlamayı amaçlamaktadır. Fotoğrafçılık Kulübü’müz fotoğraf sanatçısı Zeki Yavuzak’ın koordinasyonu ile düzenlediği eğitim ve fotoğraf gezileri sonrasında 14 Mayıs Eczacılık Haftası etkinlikleri kapsamında bir fotoğraf sergisi düzenlemeyi planlamaktadır. Kültür Kulübümüz ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Modern Dans, Halk Dansları ve Türk Sanat Müziği Koro çalışmalarını devam ettirmekte olup, Eczacılık Haftası etkinlikleri kapsamında bir gösteri düzenlemeyi planlamaktadır” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.