EDANUR, KARATEDE TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

EDANUR, KARATEDE TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

EDANUR, KARATEDE TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU


Gerçek Gazetesi
Minik-Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası"nda Aydın"ı temsil eden Edanur Şenyüz, Türkiye 2"incisi oldu.
Türkiye Karate Federasyonu"nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve 28 Ocak - 02 Şubat 2014 tarihleri arasında 59 ilden 2450 sporcunun katılımı ile Balıkesir - Burhaniye ilçesinde yapılan Minik - Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası"nda Aydın"ı temsil ederek Türkiye 2"incisi olan Edanur Şenyüz ve antrenörü Şimşek Gökpınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın"ı makamında ziyaret etti.
Edanur"u elde ettiği başarıdan ötürü kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, yaptığı açıklamada “Şampiyonaya 2 bin 450 sporcunun katılması bir Türkiye rekorudur. Bu kadar fazla sporcunun arasından Türkiye 2"incisi olmak büyük bir başarıdır. İlimizi temsilen şampiyonaya katılan ve derece elde eden Edanur Şenyüz"ü ve antrenörü Şimşek Gökpınar"ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bundan sonra katılacağı müsabakalarda daha başarılı olacağına inanıyorum” dedi.
Sporcunun antrenörü ve Karate İl Temsilcisi Şimşek Gökpınar da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın"a şampiyona ile ilgili ve karate branşıyla ilgili bilgiler verdi. Türkiye 2"incisi olan sporcusu Edanur Şenyüz"ün 2014 yılı içerisinde yapılacak olan Balkan Karate Türkiye Şampiyonasında, Milli Takımda ülkemizi temsil edeceğini söyleyen Gökpınar, “Her konuda desteklerini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın"a teşekkür ediyor, bize olan güveni boşa çıkarmayacaklarını, çıtayı her zaman biraz daha üstte tutabilmek için çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.