EFE DUMANCI DESTEK BEKLİYOR

EFE DUMANCI DESTEK BEKLİYOR

EFE DUMANCI DESTEK BEKLİYOR


█ Gerçek Gazetesi
Star TV"de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında Mümtaz Ateş ile birlikte Aydın"ı temsil eden Efe Dumancı, Aydınlılardan destek bekliyor.
Pazartesi günü yayınlanacak olan canlı yayında Eren Şenay ile yarışacak olan Efe Dumancı, 8 yıldır Aydın ve Kuşadası"nda sahne aldığını belirterek, “Aydınlılardan destek bekliyorum” dedi.
Mustafa Sandal"ın grubunda yer alan genç müzisyen, Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümünde son sınıfta okuyor. 57 bin kişi arasından önce son 108"e, şimdi ise son 16"ya kaldığını kaydeden Efe Dumancı, “8 yıldır Aydın ve Kuşadası"nda sahne alıyorum. Aydınlı hemşehrilerimin atacakları smsleriyle desteklerini bekliyorum. Mümtaz Ateş ile birlikte Aydın"ı temsil ediyoruz. Umarım ikimizde rakiplerimizi eleriz” dedi.
En büyük destekçisinin ailesi olduğunu ifade eden Dumancı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Büyük ödülü kazandığımda aileme yardımcı olmak istiyorum. Verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum”
BELEDİYE VE AYTO
DESTEK OLACAK
Aydın Belediyesi"nin ve AYTO"nun kendisi ve Mümtaz Ateş"e destek vereceğini kaydeden Efe Dumancı, “Aydınlılar her ikimize de sms atabilir. Bir telefondan 10 sms atılabiliyor” şeklinde konuştu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.