Efe Kaymakam karavana atmıyor

Efe Kaymakam karavana atmıyor

HEDEFİ12'DEN VURAN KUŞADASI KAYMAKAMI MUSTAFA ESEN, ATIŞLARDA DA ÇOK BAŞARILI OLDUĞUNU İSPATLADI


Gerçek Gazetesi
Göreve başlamasının üzerinden kısa süre geçmesine rağmen aldığı sert ve radikal kararlarla dikkatleri üzerine çeken Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, polisin talim uygulaması sırasında atışlarda da çok başarılı olduğunu ispatladı. Daha önce bir tören sırasında oynadığı zeybekle adı “ Efe Kaymakam”a çıkan Mustafa Esen, atışlarda karavana atmayarak, hedefi tam 12'den vurdu.
Kuşadası Avcılar ve Atıcılar Kulübü'nün Kirazlı Yolu üzerindeki poligonunda gerçekleşen polis talim atışlarına katılan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, silahıyla birlikte yaptığı tüm atışlarda hedefi buldu. Hedefi şaşmayan ve tam 12'den vuran Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, talim yerinde bulunan başta Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek olmak üzere Kuşadası Emniyet Müdürlüğü personelinden de bol bol alkış aldı.
Kaymakam Mustafa Esen, silah konusunda da çok iyi olduğunu ancak görev gereği uzun süredir atış yapamadığını belirterek, “Bu atışlar sırasında kendimi yeniden deneme fırsatı buldum. Uzun süredir elime silah almamama rağmen formda olduğumu görünce çok mutlu oldum. Aynı zamanda atışlar sırasında polislerimizin de yüzde 95'lik bir başarı yakalaması beni son derece sevindirdi” dedi.
(İha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.