Efeler Belediyesi'nde hafta sonu mesaisi

Efeler Belediyesi'nde hafta sonu mesaisi

Efeler Belediyesi 2015 yılı Emlak, Çevre Temizlik Vergisi ve Katı Atık Toplama ve Taşıma ücreti ikinci taksiti ödemeleri için belediye vezneleri bu hafta sonu da açık olacak.

2015 yılı Emlak, Çevre Temizlik Vergisi ve Katı Atık Toplama ve Taşıma ücreti ikinci taksiti ödemelerinin 30 Kasım Pazartesi günü son olması nedeniyle Efeler Belediyesi’nde yoğunluk yaşanıyor. Ödemelerini son günlere bırakan vatandaşlar Efeler Belediyesi tahsilat servisi önünde uzun kuyruk oluşturdu. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemeleri için Emlak Vergilerini bir an önce ödemeleri gerektiğini hatırlattı.
"VERGİ ÖDEMELERİ KREDİ KARTI İLE DE YAPILABİLİR"
Vergilerin son ödeme tarihin yaklaşması üzerine belediyedeki yoğunlukta da artış olduğunu söyleyen Başkan Özakcan, “Vatandaşlarımız ödemelerini Efeler Belediyesi veznelerinden, www.efeler.bel.tr sitesinde bulunan online işlemler bölümünden, belediyemizin ’11272119’ posta çeki numarasıyla, belediyenin Halk Bankası ’TR21 0001 2009 5330 0007 000076’ IBAN nolu hesabına, her hafta cuma günü Umurlu Mahallesi, her hafta Pazartesi günü Dalama Mahallesi veznelerinden yapabilirler" şeklinde konuşarak, Efeler Belediyesi’nin yaptığı anlaşmalar sayesinde ödemelerin ’world’ özelliği bulunan kredi kartları ile 5 taksite bölünerek yapılabildiğini de hatırlattı.
"HAFTA SONU MESAİSİ YAPACAĞIZ"
Yoğunluk nedeniyle hafta sonu mesaisi yapacaklarını belirten Özakcan, "Bütün bunlara rağmen yoğunluğu göz önünde bulundurarak 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günleri 8.00-17.00 saatleri arasında da mesai uygulamasında bulunacağız. Mükellefler, Cumartesi ve Pazar günleri Belediye veznelerimize vergilerini yatırabilirler” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.