Efeler'deki oyun parkları artık daha güvenli

Efeler'deki oyun parkları artık daha güvenli

Aydın’ın Efeler ilçesindeki çocukların daha güvenli oyun alanlarında oynaması için Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçedeki parklarda düzenlemeler yapılmaya başlandı.

Efeler ilçesinde, Efeler Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan çocuk oyun parklarında, Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. Başlatılan çalışma ile oyun parklarında çocukların güvenli ortamda oyun oynamaları için gerekli güvenlik tedbirleri gözden geçirilerek eksiklikler tamamlanıyor.
"ÇOCUKLARIMIZIN CAN GÜVENLİKLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"
İlçedeki parkların bazılarındaki oyun gruplarında çocukların güvenlikleri için eksikler olduğunu ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Efeler Belediyesi olarak göreve başladığımız 1 Nisan 2014 tarihinde itibaren bu güne geçen süre içerisinde ilçemizde 7’den 77’ye herkesin isteklerine cevap vermeye çalışıyoruz. Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen bugüne kadar geçen 10 ay içerisinde de bu konuda eksiksiz olarak çalıştığımızı düşünüyorum. Belediyemizin sorumluluğunda bulunan bazı parklarda bulunan oyun gruplarında çocukların can güvenliği açısından eksiklikler olduğunu tespit ettik. Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hızlı bir şekilde oyun gruplarındaki eksiklikler giderilerek çocuklarımız için daha güvenli oyun alanları oluşturuldu" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.