"Efeler’in sokaklarını bilmez"

"Efeler’in sokaklarını bilmez"

Servet Töz; "Ümmet Akın’ın hem AK Parti hem de MHP tabanının içine sindiği söylenemez”

Gerçek Gazetesi

 

Aydın'da internet gazeteciliği yapan Servet Töz, Cumhur İttifakı (AK Parti-MHP) adayı Ümmet Akın’a ağır eleştirilerde bulundu.
Ümmet Akın’ın yeterince tanınmadığını belirten Servet Töz; “Belediye başkanlığını yaptığı Germencik’te eleştirilen Akın’ın hem AK Parti hem de MHP tabanının içine sindiği söylenemez” ifadelerini kullandı.
Ümmet Akın’ın eğitim durumunun da yetersiz olduğunu belirten Servet Töz; “Birçok ilden daha büyük Aydın’ın en büyük ilçesi Efeler’e aday yapılmasının yeterli olmadığı konuşuluyor” dedi.
Özel hayatı konusunda da eleştiriler yönelten Servet Töz; “Kulaktan kulağa yayılan özel hayatı ve aşırı miktarda aldığı alkol nedeniyle onu zor günler bekliyor” sözleriyle Ümmet Akın’ın yanlış bir isim olduğuna değindi.
Ümmet Akın’ın, jeotermal firmalarıyla yakın ilişkileri nedeniyle tartışıldığını belirterek imada bulunmaktan da kaçınmadı.
Ümmet Akın için “kasıntı” benzetmesi yapan Servet Töz; “Halkın ‘kasıntı’ bulduğu Ümmet Akın’ın Germencik’ten getirilerek; 300 bin nüfuslu Efeler’e aday yapılması ‘Efeler’in sokaklarını bilmez’ denilerek; “ithal aday”yakıştırması yapılıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.