Ege Et'in 7. şubesi Söke'de açıldı

Ege Et'in 7. şubesi Söke'de açıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ege Et’in 7. şubesini Söke’de halkın hizmetine sundu.

Aydınlıların ekonomik ve ekonomik ve kaliteli et tüketmelerini sağlamak amacıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik hizmeti Ege Et Satış noktasıyla Sökeliler de tanıştı. Söke’nin Kurtuluş Caddesi üzerinde Köprübaşı Otopark karşısında hizmete giren Ege Et’in açılış töreni miting alanlarını aratmadı. Sökeli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Açılış törenine CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.
Aydın Büyükşehir Kadın Mehter Takımının konseri ile renk kattığı açılış töreninde konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Ege Et ile Çine’de yetiştirilen yerli büyükbaş hayvanlarından kesilerek halkın tüketimine sunuyoruz. Vatandaşlarımız içlerine sine sine bu eti tüketsin. Bir yıldır Söke ve çevre mahallelerine ciddi bir hizmet veriyoruz. Alt ve üst yapı hizmetleri zaten bizim görevimiz. Ancak biz sosyal belediyeciliğe daha çok önem veriyoruz. Aydın Büyükşehirin olduğu yerde vatandaşımız aç yatmaz, namerde muhtaç olmaz” dedi.
Sökelilere yakın zamanda modern ve donanımlı halk otobüzlerinin hizmete gireceği müjdesini veren Özlem Çerçioğlu, Söke’de Halk Ekmek’in faaliyete geçmesi için hazırlıkların son aşamaya geldiğini söyledi. Özlem Çerçioğlu’nun konuşmasının ardından CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar da bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından açılışa geçildi. Kurdele kesiminin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başta olmak üzere Milletvekili ve Belediye Başkanları Ege Et tezgahının ardından basın mensuplarına Ege Et ürünlerini tanıttı. Çerçioğlu yerli üretim bölge et ürünlerinin yanında vatandaşların yine Aydın’ın markası olan Ör-Koop.’un süt ürünlerini de Ege Et çatısı altında bulabileceklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.