EGE GAZETECİLER FEDERASYONU’NUN

EGE GAZETECİLER FEDERASYONU’NUN

EGE GAZETECİLER FEDERASYONU’NUN İLK GENEL KURULUNDA AYDIN’I 4 GAZETECİ TEMSİL EDECEK


Gerçek Gazetesi
Aydın Gazetecileri Dayanışma Derneği"nin de kurucuları arasında yer aldığı Ege Gazeteciler Federasyonu"nun ilk genel kurul toplantısı, yarın Afyonkarahisar"da gerçekleştirilecek.
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları"nın başkanlığında kurulan ve Afyonkarahisar Dernekler Müdürlüğü"nce 7 Şubat 2014 Cuma günü kuruluşu tescillenen Ege Gazeteciler Federasyonu"nun ilk kongresi yarın yapılacak.
Aydın Gazetecileri Dayanışma Derneği"nin de kurucuları arasında yer aldığı Ege Gazeteciler Federasyonu"nun, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Tesisleri"nde yarın saat: 13.00"te gerçekleştirilecek kongresine Gazeteciler Konfederasyonu Kurucu Başkanı Nuri Kolaylı ve konfederasyona bağlı diğer federasyonların başkan ve temsilcileri de katılacak.
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da, akşam saat 18.00"de Ege Gazeteciler Federasyonu"nun genel kuruluna katılacak olan gazeteciler ve il protokolü ile yemekte bir araya gelecek.
Aydın Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı ve Ege Gazeteciler Federasyonu Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aydın, Afyonkarahisar"daki genel kurulda Aydın"ı 4 gazetecinin temsil edeceğini belirterek, “Benimle birlikte, derneğimizin federasyon delegesi olan Recep Başkar, Osman Akçay ve Süleyman Kasım Şener ile federasyonumuzun ilk genel kuruluna katılarak, derneğimizi ve Aydın"ı temsil edeceğiz. Meslektaşlarımızın sorunlarının da ele alınacağı kongrede yapılacak seçimlerde, Aydın delegesi arkadaşlarımızın federasyon ve konfederasyon bünyesinde önemli görevler üstlenmesini bekliyoruz” diye konuştu.
Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, Manisa, Kütahya ve Uşak illerinden gazeteci örgütlerinin katılımı ile kurulan Ege Gazeteciler Federasyonu"na, önümüzdeki günlerde İzmir ve Muğla"dan katılacak kuruluşların bürokratik sürecinin devam ettiği öğrenildi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.