EGE KİMSESİZLER,SOKAK ÇOCUKLARI VE ENGELLİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

EGE KİMSESİZLER,SOKAK ÇOCUKLARI VE ENGELLİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ege Kimsesizler Sokak Çocukları ve Engeliler Dernek Başkanı Ekrem Erdem göstermiş olduğu ilgiden ve desteklerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür plaketi verdi. Plaketi Topuklu Efe adına Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli aldı.

Ege Kimsesizler Sokak Çocukları ve Engelliler Dernek Başkanı Ekrem Erdem, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun kendileri ile he zaman yakından ilgilendiğini ve yanlarında olduğunu belirterek, bu minnet duygularını kendisine iletmek için teşekkür plaketi vermek istediklerini ifade etti.
Başkan Erdem, plaketi Topuklu Efe adına  Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye verdi.

BAŞKAN ERDEM “ HER ZAMAN ÖZLEM BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Ege Kimsesizler Sokak Çocukları ve Engeliler Dernek Başkanı Ekrem Erdem,konu ile ilgili yaptığı açıklamada  “Özlem Başkanımız ülke ve millet sevdalısı büyük bir başkanımızdır. Halkın garibin yanındadır. Bize ve engelli vatandaşlarımıza göstermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Allah yolunu açık etsin. Biz her zaman Özlem Başkanımızın yanındayız. Bizlere Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Bundan daha güzel bir yaklaşım olabilir mi ? Türkiye’nin bu anlamda en başarılı, en cesur yürek başkanıdır. Bunu defalarca ispatlamıştır. Başkanımız ve ekibi bizleri her zaman çok güzel karşılıyor. Herhangi bir engelli vatandaşımızın işi olduğu zaman arıyoruz anında yerine getiriliyor. Özlem Başkanımız ile telefonda görüştük. Plaket için teşekkür etti ve bir kez daha kapılarının bize hep açık olduğunu söyledi. Allah kendisinden razı olsun.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.