Ekspres Gazetesi güldürüyor

Ekspres Gazetesi güldürüyor

Söke kamuoyu, CHP İlçe Başkanlığı’na atama yapıldığını da Gerçek Gazetesi’nden öğrendi



Gerçek Gazetesi
Her zaman olduğu gibi, CHP Söke İlçe Başkanlığı’na atama yapıldığı haberini de rakiplerini atlatarak kamuoyuna duyurma başarısı gösteren gazeteniz Gerçek, herkesi şaşırttı. CHP Merkez Karar Yürütme Kurulu’nun 07/08/2008 Çarşamba günü yapılan toplantısında görevin Sevim Şahin’e verilmesi kararı çıkmıştı. MKYK tarafından Sevim Şahin’in 15 kişilik yönetim kurulu listesi de onaylanmıştı. Yaptığımız haberde, 16 kişilik yönetim kurulu isim listesini de yayınlayıp, CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur ve CHP Söke eski İlçe Başkanı Erkan Polat’ın görüşlerine de yer vermiştik. CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, Gerçek Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Arif Akçay’a yaptığı açıklamasında, yeni yönetimin Söke’ye hayırlı uğurlu olması yönünde dileklerini iletmişti. CHP Söke eski İlçe Başkanı Erkan Polat’ın yaptığı , “Önder Sav ile yaptığım görüşmede, biran önce atamanın yapılmasını istemiştim. Kendisi bana bu hafta atamanın gerçekleşeceğini söylemişti” şeklindeki açıklamasını da yayınlamıştık.
En önemlisi ise; CHP Genel Merkeziyle yaptığımız görüşmede, MKYK toplantısının bittiğini ve Sevim Şahin’in atandığı haberini teyit ettirmiştik.
Sevim Şahin’i il başkanından sonra kutlayan Gerçek Gazetesiydi. Yeni yönetim kurulu üyeleri bile atandıklarını dün güne başladıklarında Gerçek Gazetesi’nden öğrenmiş oldular.
Refikimiz Ekspres Gazetesi ise, atamadan habersiz dün yayınladığı haberle bir kez daha gülünç duruma düştü. “Söke CHP’de sessiz bekleyiş sürüyor” başlığıyla duyurdukları haberle sınıfta kaldılar.
Hafta başında da, Gerçek Gazetesi olarak kamuoyuna duyurduğumuz, “Ballı takas!” başlıklı haberimizin takibini yapan Ekspres Gazetesi yönetimi şaşırtmıştı. Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’nin, “Ballı takas!” haberimizle ilgili olarak kendilerine açıklama yapması yönünde haber yapmışlardı. Cumartesi günlü sayımızda, Başkan Necdet Özekmekçi’nin konuyla ilgili olarak Gerçek Gazetesi sahibi Durmuş Tuna’ya açıklama yaptığını ve pazartesi günlü sayımızda yayınlayacağımızı yayın yoluyla duyurmuştuk. Spotumuza rağmen bu hataya düşen Ekspres Gazetesi yönetimi güldürmüştü.
Gerçek Gazetesi’nin atlatma haberleriyle şaşkına dönen Ekspres Gazetesi yönetimi ne yaptığını bilmiyor. Bugünkü Ekspres Gazetesi’nde de hatalarını sürdürmeyi yeğleyerek, “Henüz daha CHP Genel Merkezi’nden resmi atama yazısı gelmedi. Sevim Şahin’in ve yönetiminin atandığı haberi doğru değildir” şeklinde haber yaptılar. CHP Genel Merkezi’ni veya CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur’u arayıp haberin doğruluğunu teyit ettirmek kadar basit bir yolu izlemeyi akıl edemiyorlar. Bugünkü yayınlarında, Erkan Polat’ın açıklamalarına yer vererek, resmi atama yazısının henüz daha CHP Söke İlçe Teşkilatı’na ulaşmadığından yola çıkarak, Tunç Aytur’un siyasi bir gaf yaptığını iddia ettiler.
Gerçekler dün yazdığımız gibi; CHP Söke İlçe Başkanlığına Sevim Şahin atanmıştır ve 15 kişilik yönetimi dün yayınladığmız isimlerden oluşmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.