ELEKTRİK VE SU BEDAVA OLMALI…

ELEKTRİK VE SU BEDAVA OLMALI…

Başkan Çerçioğlu; "Amacım siz Aydınlılara en iyi hizmeti verebilmek. Beni izlemeye devam edin…" dedi.

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yazılı basın açıklaması ile 24 Haziran erken genel seçimini değerlendirdi ve Aydın halkına teşekkür etti.

Açıklamasına, "Değerli Aydınlılar" diyerek başlayan Başkan Çerçioğlu; "Genel seçimlerde bize gösterdiğiniz güven ve desteğiniz için teşekkür ediyorum. Oylarınız ile yine Aydında 1. parti olduk. Genel seçimden sonra vira bismillah diyoruz. Yeni dönemde siz Aydınlılara ilk müjdemizi veriyoruz. Ve bu noktada AKP ve MHP’ye de çağrı yapıyorum." dedi.

GELİN ELEKTİRİK VE SUYU BEDAVA YAPALIM !!!!

Başkan Çerçioğlu; "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olarak, su ücretlerine ilişkin kanunlarda değişikliğe gidilmesi, sosyal devlet olmanın bir gereği olarak su ve elektrikten bundan böyle para alınmaması çağrısında bulunuyorum." dedi.

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk ve önemli icraatı olacağını düşündüğüm bu teklifi bugün buradan ilan ediyorum." diyen Başkan Çerçioğlu; "Bununla da kalmayacağım, su ve elektriğin bedava olması için kanun önerisi Aydın milletvekilleri aracılığıyla TBMM gündemine getirilecektir. AKP, MHP, HDP şimdi görev sırası sizde. Gelin hep birlikte bu kanunları değiştirelim ve vatandaşlarımıza su ve elektriği bedava verelim." dedi.

"Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olarak, gerekli yasal düzenlemelerin yapıldığı GÜN, Aydın’da suyu bedava yapmayı kamuoyu önünde taahhüt ediyorum." diyen Başkan Çerçioğlu; "Ve yürekli diğer büyükşehir belediye başkanlarına da bu kampanyamıza katılmaları için çağrıda bulunuyorum. Haydi, Ankara, haydi İstanbul, Mersin, Gaziantep, Denizli, Adana… Tüm başkanları halkımıza nefes aldırtacak bu uygulamaya evet dedirtmek için kampanyaya bekliyorum." dedi.

"Bugünden itibaren müjdelerim artarak devam edecek." diyen Başkan Çerçioğlu; "Amacım siz Aydınlılara en iyi hizmeti verebilmek. Beni izlemeye devam edin…" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum