EMANETE HIYANET EDEN MİLLETVEKİLİ ESKİSİ!

Aydın'ın milletvekili eskisi Mehmet Erdem'in sosyal medya hesabında bazı paylaşımları dikkatimi çekti ve sizlerle paylaşmak istedim. Böyle bir şeye neden gerek duyduğumu yazımın içeriğinde anlayacaksınız.

"Türkiye'nin ilk güneş panelli toplu taşıma otobüsü İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) tarafından geliştirilerek sefere konuldu. (19 Ağustos, 20:11)
Aydın'da güzel işlere, bir numara ve de ilklere imza atılınca deve kuşu gibi başını kuma gömeceksin, taaaa İstanbul'da, senin partinin belediyesinin bir hizmetini sayfanda paylaşaçaksın. 
Güzel, güzel tuttum bu davranışı...

İslam Dünyası birlik olmayı başarmalıdır... (19 Ağustos, 20:09)
Hergün şehit haberleri geliyor, evlere ateş düşüyor, bebeler babasız, eşler kocasız, anneler, babalar evlat acısıyla yıkılıyor ama milletvekili eskisi evrensel takılıyor. Uluslararası yaşıyor. 
OIdu canım, bunu da koydum sepete...

Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi'ne (Türk Keneşi) üye ülkeler arasında Uluslararası Türk Haber Kanalı'nın kurulması yönünde ön protokol imzalandı. (18 Ağustos, 23:26)
Masal dünyasında yaşıyor! Jules Verne'in 80 Günde Devri Alem kitabını okuyor ve etkisinden  demek ki.

Başkan Çerçioğlu'nu eleştirel bir köşe yazısı. (10 saat - Twitter)
Aydın BŞB Başkanı Çerçioğlu'na yönelik saldırı yazısı olunca hemen yerele dönüyor ve büyük bir zevkle sayfasında paylaşıyor! Büyük bir iştahla pirzola yer gibi abimiz...

"Bakan Zeybekçi beddua etti! Kefen parası bulamayasın" başlıklı haber. (10 saat - Twitter)
Bakanla takılıyor! Bakan haberlerini paylaşıyor ki, erken genel seçimde belki listede yer alabilirim zihniyetinde. Tamamen duygusal canım...

"Baykal telaşı" başlıklı haber. (19 Ağustos, 20:25)
!?!?!?

"AK Parti Türkiye'nin geleceğidir" başlıklı haber. (11 saat)
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanlığı forslu bayrak önünde tokalaşırken çekilmiş fotoğraf karesini de es geçmiyor. Bu detay çok önemli! Milletvekilliği beklentisi olan bir kişi bu ayrıntıyı atlayamaz tabii ki de. 
Genel Merkezin dikkatine sunulur… 

"AK Parti'yi seçime yeni ekip götürecek" başlıklı haber. (19 Ağustos, 20:23)
Hah işte… Milletvekili eskisi ile direkt alâkalı bir haber! Erdem'e milletvekilliği kapısını kapatan Süleyman Soylu artık yok. Aydın'ın 7 kişilik milletvekili sıralamasını bir başka isim belirleyecekmiş… 
Bundan güzel haber mi olur? Yemede yanında yat... 

…Veeeeeee,
Özel Halk Otobüsünün çarpması sonucunda yaşamını yitiren AK Parti Aydın kurucularından Güner Gürgen ile ilgili paylaşımları milletvekili eskisinin. (19 Ağustos, 23:22)
Kazadan dolayı Aydın BŞB'sini sorumlu tutuyor milletvekili eskisi Erdem. Halk Otobüsünün kamera kaydını tüm Türkiye izledi. Rahmetli dalgın bir şekilde ve yolun soluna bakmadan adımını atıyor yola. Ve olanlar oluyor. Çarpmanın etkisiyle ve kafasını da yere çarparak yaşamını yitiriyor Güner Gürgen…

Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevenlerine, tanıyan, tanımayan herkesin, AK Parti camiasının, Aydın'ın başı sağ olsun.
Bu ölüm şekline hepimiz üzüldük ama hem üzülüp hem de sevineni görünce daha da üzüldük. İnsanlığımızdan utandık. 
Böylesi üzücü bir olayı bile fırsatçılık yaparak, siyasi malzeme olarak kullanananı ilk defa gördüm doğrusu. 

Ayıptır, günahtır sayın Erdem

Birlikte görev yaptığınız il yöneticisi arkadaşınızın üzerinden bile siyaset yapıyorsunuz!
Haydi, kazayı Aydın BŞB'ye mâl etme uğraşınızı anladık diyelim.
Başkan Çerçioğlu'na olan düşmanca tavrınız, kin ve nefret duygularınız benliğinizi ele geçirdi ve size yanlış yaptırıyor. Bu konuda da elinizden bir şey gelmiyor. Milletvekili eskisi olmanızın sorumlusu olarak ta Başkan Çerçioğlu'nu görüyorsunuz. Bunu anladık…

Amaaaaaaaa,
Taziye ziyaretini eleştirmenize ne demeli?
Nasıl bir duygudur sizinkisi?
Nasıl bir kin, nefret ve de öfkedir?
Kimse anlayabilmiş değil!
Anlayan varsa da bir adım öne çıksın…

Milletvekili eskisi Erdem, erken seçim olasılığı üzerine hiç bir fırsatı kaçırmıyor. Tekrar milletvekili listesinde yer alabilmek için her yolu mübah görüyor. Tekrar milletvekili seçilebilmek için de ne partisini ne de partililerini harcamaktan geri kalmıyor. 

Hele, heleeeeee,
Merhumun ailesine saldırmaktan bile geri kalmıyor. AK Parti'yi Aydın'da birlikte kurdukları ve kendisinin il başkanı merhumun da il başkan yardımcısı olarak görev yaptığını unutuveriyor. Merhumun hatırasına saygısızlık yapıyor. 
Taziye ziyaretine merhum Gürgen'in karısı da davet edilmiş ve o anda memnuniyeti yüzüne yansımış. Milletvekili eskisi Erdem bu durumdan rahatsız olmuş hatta ziyaret anını da, "Taziye ziyaretinde gülerek poz veriliyor!" diyerek eleştirdi.

Hanımefendi Gürgen'in yüzünde; her zaman barışçı, birleştirici ve uzlaşmacı kişiliğiyle ön plana çıkan eşinin ölümünün bile hayırlı bir olaya vesile olmuş olmasından duyduğu sevinç yansımış olabilir. Ailesi çok iyi biliyor ki; rahmetli, AK Parti ve CHP kurmaylarını bir araya getirmeyi başarmış olmanın ince esprisiyle ve huzurla yatıyordur son istirahatgahında. Ülkemizin, Aydın'ımızın bu birlikteliğe ihtiyacı var ve yüzler de haklı olarak hüzünün yanısıra bir tebessüm de hakim olabilir. 

Sırf buna vesile olduğu için bile Allah yattığı yeri nur eylesin Gürgen'in.  

Milletvekili eskisi Erdem; kavgadan, krizden, huzursuzluktan beslendiği için rahatsız oluyor bu güzel görüntüden. "Taziye ziyaretinde gülerek poz veriliyor" iddiasıyla saldırıyor herkese. Siyaseten AK Parti ve CHP kurmaylarını aşağılamanızı anlarım da, "Ne istersiniz Hanımefendi Gürgen'den?" bunu anlayabilmiş değilim! Yoksa bu güzel ortamın oluşmasına vesile olduğu için O'nu da mı kara listenize dahil ettiniz?

Utanmadan, sıkılmadan bir nev'i size emanet olan merhumun zevcesine hakaret ediyorsunuz. Biz de buna emanete hıyanet etmek derler. Bundan daha alçakça bir davranış şekli olamaz. Dilerim sayın Erdem, bu düşünce ile hareket etmiyorsunuzdur. Emanetin üzerine titrenmesi gerekirken aşağılamaya çalışmıyorsunuzdur.

Taziye ziyaretine merhum Gürgen'in karısı da davet edilmiş ve ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirmiş. Mutluluğu da yüzüne yansımış Hanımefendinin. Başkan Özlem Çerçioğlu'nun bu nazik yaklaşımını duyunca Hanımefendi'nin mutluluğu yüzüne yansımış olması demek ki, milletvekili eskisi Erdem'i çıldırtmış. 
"Hanım, hanım..." edasıyla, "Taziye ziyareti yapılacaksa Rahmetli'nin evine neden gidilmiyor?" diyerek azarlıyor. 

AK Parti kanadından ev sahibi olarak Milletvekili Sadık Atay ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Sert'de hazır bulunmuş taziye ziyaretinde. Aydın halkını ve BŞB'yi temsil eden Başkan Çerçioğlu'na CHP kanadı da yalnız bırakmamış. CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP'li BŞB meclis üyeleri Evrim Karakoz ve Barış Altıntaş'da taziye ziyaretinde hazır bulunmuşlar. 

Benim gördüğüm güzel bir kare...
Aydın adına güzel bir adım...

Milletvekili eskisi Erdem'in söylemlerinin aksine,
Üzülmedik,
Bu fotoğraf karesi Rahmetli Güner Gürgen'i sevenleri üzmedi,
Yanıldığınızı siz de iyi biliyorsunuz sayın Erdem!
Kimsenin üzüldüğü yok,
Bilakis çok sevindik,
Taziye ziyareti de çok şık oldu. 

Milletvekiliyken sayın Erdem için bir yazı yazmış ve ruh halinden endişe duyduğumu belirtmiştim. Şuanki durumu yani milletvekili eskisi olduktan sonraki durumunu çok vahim buldum. 

Dilerim; Allahü Teala bu bozguncu tutumu nedeniyle sayın Erdem'i kahru perişan eylemez, ıslah eder. 

Önceki ve Sonraki Yazılar