Emektarlardan futbol resitali

Emektarlardan futbol resitali

Söke Şehir Stadı’nda karşı karşıya gelen Aydın ve Söke’nin emektar futbolcularının randevuları büyük ilgi görürken Aydın ASKF Başkanı Baki Aslantaş’ında forma giydiği konuk ekip karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Necati Maldar
Gerçek Gazetesi
Söke Şehir Stadı’nda karşı karşıya  gelen Aydın ve Söke’nin emektar futbolcularının randevuları büyük ilgi görürken Aydın ASKF Başkanı Baki Aslantaş’ında forma  giydiği konuk ekip karşılaşmayı 3-0 kazandı. 
Söke ve Aydın’ın futbolunda iz bırakan şöhretler yıllar sonra Söke Şehir Stadında karşı karşıya geldiler.
Usta oyuncular sahada sergiledikleri futbol ile dikkat çekerlerken ilerlemiş yaşlarına  rağmen bir saat boyunca yeşil sahalarda ter dökmenin heyecanı yine  yaşadılar.   
Konuk Aydın Karmasında aralarında Aydınsporun eski futbolcularından Mehmet Atay, ASKF Başkanı Baki Altıntaş‘ın da yer aldığı kadroda, Zafer Başarım, Recep Dalmaz, Fevzi Aksoy, Salih Ersan, Nihat Şahin, Gürsel Arslan, Serdar Kahraman, Cemal Kahraman ve Turhan Kovanık forma  giyerken yönetici olarak Cengiz Arıcıoğlu antrenör olarak da Ergün Çimenser yer aldı.
Ev sahibi Söke Karmasında ise Hüseyin Köstem, Bülent Yeği, Sami Barışık, Kerim Taşçı, Celal Kara, Erol Yıldız, Alpaslan Küçükali, Hulki Garip, Mustafa Yağcı, Dinçer Atakan, Süleyman Uzgur, Hüseyin Çobanoğlu, Ertan Toprak, Rahmi Akmazlar, İsmail Aydıner, Sebahattin Candal, Ahmet Yaman forma giyerken Ali Fırat antrenör, Mehmet Üzüm’de yönetici olarak sahaya çıktılar.
Karşılaşmayı eski futbol hakemlerinden Cemal Gürgün, Mehmet Çavdar ve Levent Kırtoklu yönetti.
Aydın ASKF Başkanı ve Aydın Karmasının Kaptanı Baki Aslantaş Aydın İlçeleri arasında gayri resmi olarak emektarlar ligi oluşturulması için ön çalışma başlattıklarını söyleyerek, ”Bu organizasyonla eski futbolcu dostlarımızla yeniden bir araya  gelerek  dostlukları, arkadaşlıklarımızı tazelemek arzusundayız”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.