Emine Atasoy'dan Başkan Çerçioğlu'na ziyaret

Emine Atasoy'dan Başkan Çerçioğlu'na ziyaret

Emine Atasoy'dan Başkan Çerçioğlu'na ziyaret

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfedrasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Aydında yapmış olduğu temaslarını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunu ziyaret ederek tamamladı.
Nezaket Emine Atasoy, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunu ziyaretinde Aydın Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarına,sosyal belediyecilik anlayışına sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalara değinerek "Efeler diyarı Aydına, Cumhuriyetimizin meşalesinin yanmış olduğu Aydın şehrimize bir hanımefendi eli değmiştir" dedi. Atasoy, siyasi partilere çağrıda bulunarak "kadın siyasetçilere imkan tanımalarını ve şans vermelerini isteyerek "Bir kadın siyasetçimize fırsat verildiğinde neler yapabileceğini ne kadar başarılı olabileceğini Türkiye’nin en önemli büyükşehir belediyelerinden birisi olan Aydın Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına bakarak görmekteyiz" dedi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’a Aydın Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından, projelerinden ve yatırımlarından bahsetti. Çerçioğlu, "Aydın halkı her şeyin en güzelini en iyisini hak etmektedir. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak bütün personelimizle beraber Aydın halkına hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Özlem Çerçioğlu Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’a Aydın şehrine ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.