Emniyet 100 mt. mesafede soygun

Emniyet 100 mt. mesafede soygun

Emniyet 100 mt. mesafede soygun

Yılmaz Ölmez
Gerçek Gazetesi
Art arda düzenlediği başarılı operasyonlarla adından sıkça söz ettiren Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü, maalesef yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle bu başarısına zaman zaman gölge düşürüyor.
Geçtiğimiz salı gecesi Emniyet Müdürlüğü’nün sadece 100 metre ilerisinde bulunan bir sigorta acentesinde meydana gelen hırsızlık olayı, işyeri sahiplerini ve olayı duyan vatandaşları şaşkına çevirdi. Çünkü hırsızların levye ile kapısını açıp içeriye girdikleri iş yerinin emniyete uzaklığı sadece 100 metre ötede ve emniyetin görüş alanındaydı.
Metin Emlak’a ait işyerine gelen kişi, yâ da kişiler kapıyı levye marifetiyle açarak içeriye girmişler ve 2 adet bilgisayar alarak sırrı kadem basmışlar.
Koyuncuoğlu pasajı no 56’daki sigorta, trafik tescil, plaka ve vize işlemleri yapılan acentenin kapısını levye ile açan hırsızların sadece 2 adet bilgisayarı söküp götürdükleri öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü binasının hemen karşısında meydana gelen hırsızlık olayı işyeri sahibinin sabah işyerine gelmesiyle ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.