Engelliler protesto gibi kermes düzenlediler

Engelliler protesto gibi kermes düzenlediler

Engelliler protesto gibi kermes düzenlediler

Aydın’da geçtiğimiz yıl önemli başarılara imza atan ve Aydın’ı ülke genelindeki müsabakalarda başarı ile temsil eden Engelliler Spor Kulübü yönetimi protesto gibi bir kermes hazırladı.

Müsabakalara gidecek yol parası dahi bulmayan takım için yönetimde bulunan kadınlar evlerinde hazırladıkları yemekleri Efeler Sevgi Yolu’nda kurdukları stantda satarak yol parası denkleştirmeye çalıştı. Aydın Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, takımın geçen yıl playoff müsabakalarına katıldığını ve Aydın’ı başarı ile temsil etmesine rağmen kimsenin sahip çıkmadığını belirterek, “Spor ile hayata bağlanan bu kardeşlerimizin bu şekilde sahipsiz bırakılmasına anlam veremeyiyorm” dedi.

BAŞKANIN HANIMI EVDE SARMA SARARAK

TAKIMI YOLLUK TEMİN ETMEYE ÇALIŞIYOR

Eşinin de engelli olduğunu ve bu işin bir gönül meselesi olduğunu belirten Aydın Engelliler Spor Kulübü (AYESEK) Başkanı Mehmet Güler’in eşi ve aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan Meral Güler “Takımımız bir hafta önce İstanbul’a giderek sokak turnuvasına katıldı. Gayet başarılı idi ve ilimizi başarı ile temsil etti. Bu turnuvalardan 3 kupa ile döndü. Son maçı Beşiktaş ile yaptı ve 3 sayı farkla yenildi. 3 tane kupa ile cepleri boş olarak döndüler. Dün akşam Antalya’ya kampa gittiler. Yol parasını denkleştirdik fakat orada harcayacakları para olmadığı için 3 gün evde sarma sardım, arkadaşlarım börek açtı değişik yiyecek malzemeler hazırlayıp kermes düzenledik. Destek olan herkese teşekkür ediyorum ama bizi sahip çıkmayan yetkililere de sitemim var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.