ERDEM DEDİKODU VE GERÇEK DIŞI İDDİA ÜRETİYOR

ERDEM DEDİKODU VE GERÇEK DIŞI İDDİA ÜRETİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan Karayer, "Mehmet Erdem her zaman yaptığını yapıp gerçek dışı iddialarla kamuoyunu yanlış yönlendirmektedir." dedi.

Gerçek Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan Karayer, Bozdoğan Belediyesi tarafından Yazıkent Mahallesinde gerçekleştirilen Kapalı Pazaryeri ile ilgili, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in iddia ve ifadelerini şaşkınlıkla karşıladığını belirtti.
Başkan Karayer, Milletvekili Mehmet Erdem’in ifadelerinin gerçekle ilgisi olmadığını kaydederek; “Mehmet Erdem her zaman yaptığını yapıp gerçek dışı iddialarla kamuoyunu yanlış yönlendirmektedir. Mehmet Erdem kendisi ile özdeşleşen alışkanlığı ile vatandaşı kandırmakta, yapılan hizmete gölge düşürmek, kara çalmak istemektedir. Yazıkent Kapalı Pazaryeri’nin tamamı Bozdoğan Belediyesi’nin öz kaynakları ile yapılmıştır. Mehmet Erdem’in sosyal medya hesabında beyan ettiği gibi 2014 yerel seçimleri öncesi Yazıkent Belediyesi’nin kapalı pazaryeri ile ilgili başlattığı bir çalışma yoktur. Milletvekili Mehmet Erdem’in, 2014 Yerel Seçimleri öncesi Yazıkent Kapalı Pazaryeri için İl Özel İdareden kamulaştırma ve alt yapı çalışması için 150 bin TL aktarıldığı iddiası da şaşkınlık vericidir. Şayet böyle bir çalışma için bu kaynak aktarıldı ise söz konusu çalışma nereye yapılmıştır. Mehmet Erdem’in ifade ettiği gibi herhangi bir alt yapı çalışması yapılmamıştır. Bozdoğan Belediyesince çalışmaların başladığı ilk günlerdeki çekilen fotoğraflarda bu açıkça görülmektedir. Mehmet Erdem’in Yazıkent Kapalı Pazaryeri için 150 bin TL’lik kaynak iddiasını doğru olarak kabul edersek  durum daha da vahimleşmektedir. O halde 2014 yerel seçimleri öncesi bu 150 bin TL’lik kaynak Yazıkent yerine  nereye aktarıldı. Evrak ve belgelerle kamuoyuna açıklanmalıdır. Bozdoğan Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ile gerçekleştirdiği bir yatırımı sosyal medya üzerinden, dedikodu niteliğindeki, gerçek dışı iddialarla karalayıp ucuzlaştırmaya çalışmak hiçbir siyasetçiye, hele de bir Milletvekiline yakışmamaktadır.” İfadelerini kullandı.

boyle-oldu.jpgboyleydi-1.jpgboyleydi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.