ERDEM İDDİASINI İSPAT ETMEZSE MÜFTERİDİR

ERDEM İDDİASINI İSPAT ETMEZSE MÜFTERİDİR

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: MİLLETVEKİLİ ERDEM HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE DOĞRULARI SÖYLEMiYOR

Durmuş TUNA / Gerçek Gazetesi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in, Söke Organize Sanayi Bölgesi eski Yön. Krl. Başkanı ve Söke Belediye Meclisi'nin AK Partili eski üyesi Levent Candal'ı AYSO'dan ekarta ettiği iddiasına cevap geldi. Milletvekili Erdem'in bazı basın-yayın kuruluşlarında yayınlanan iddiası üzerine kendisine ulaştığımız Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu iddiayı net bir dille yalanladı.  Başkan Çerçioğlu yaptığı açıklamada, Milletvekili Erdem'in doğruları söylemediğini belirtti ve "O bunu hep yapıyor." dedi.

Başkan Çerçioğlu'nun konu ilgili gazetemize yaptığı açıklama şu şekilde:

“Milletvekili Mehmet Erdem doğruyu söylemiyor. O bunu hep yapıyor. Her zamanki gibi, bilgi ve fikir sahibi olmadan konuşmaya devam ediyor. Aydın halkı Erdem'in bu özelliğini çok iyi biliyor. Sayın Levent Candal’ı AYSO'da ekarte ettiğimi iddia etmiş. Kendisi de çok iyi biliyor! Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak, AYSO ile hiçbir şekilde organik bağımız yok. Dediğim gibi, Erdem her zaman olduğu gibi yine doğru söylemiyor. Kendisini bu söylemini ispata çağırıyorum. İddiasını ispatlamazsa müfteridir."

Söke OSB'nin önemine değinen ve Erdem'in bu konudaki asılsız iddialarına da cevap veren Başkan Çerçioğlu, "OSB’ler yatırım, istihdam ve emek demektir. Kentin kalkınması için çok etkili rolü vardır. Emek ve alın terinin karşılığının alınacağı OSB’ler ile ilgili bu tip asılsız iddialarda bulunanları Aydın halkının derin vicdanına havale ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.