ERDEM, MÜFETTİŞLERLE BAĞLANTILI

ERDEM, MÜFETTİŞLERLE BAĞLANTILI

Melih Gökçek'e bir tane gönderilmezken, Aydın BŞB'ye aynı konu için 5. kez müfettiş gönderildi

Gerçek Gazetesi

Durmuş TUNA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne gönderilen müfettişler kamuoyunun gözünde belediyeyi küçük düşürmeye yönelik olduğunu söyledi.
Aydın AK Parti Milletvekili Mehmet Erdem'in bugün Söke'de yaptığı açıklamanın çok manidar olduğunu belirten İnci, "Gelen müfettişlerin Mehmet Erdem ile bağlantılı olduğu anlaşılmaktadır. Ziyaretlerdeki konuşmalarının ana konusu müfettişler. Bir diğer konu da müfettişlerin Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Aydın Valiliği arasında mekik dokumalarıdır. Basın mensubu arkadaşlarımızın da dikkatinden kaçmayan bu ayrıntı oldukça vahim. Aynı konularla ilgili olarak 5 kez müfettiş gelir mi? Mehmet Erdem 'müfettiş gelmesinden neden korkuyorsunuz?' diye sormuş. Konuyu her zaman olduğu gibi saptırmış. Rahatsızlığımız aklandığımız bir konuda defalarca hem de 5. kez müfettiş gönderilmiş olmasıdır. Bu davranış tamamen art niyetlidir. Başarılarıyla Aydın halkının gönlünde yer etmiş olan sayın Özlem Çerçioğlu'nu itibarsızlaştırmaya yönelik bu davranış Aydın halkının tepkisini çekmektedir." dedi.
"Milletvekili Erdem acaba Bülent Arınç'ın açıklamalarına ne diyor?" diyen İnci, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Ankara'yı parsel parsel sattığını söyledi. Kim söyledi? AK Parti'nin en yetkili ikinci adamı. Genel Başkan Yardımcısı sayın Bülent Arınç söyledi. Bu açıklama itiraf niteliğindedir. Milletvekili Erdem Ankara'ya da müfettiş gönderilmesini düşünür mü? Ankara'ya bir tane bile müfettiş gönderilmemişken Sayın Özlem Çerçioğlu için 140 müfettiş gönderdiler. Hem de bir yıl içerisinde. Bu Aydın'a ve Aydın halkına saygısızlıktır. Gelen müfettişlerle bağlantısı olduğu anlaşılan Milletvekili Erdem, Aydın halkına laf üretmek yerine hizmet üretmeyi tercih etseydi kendisini belki bugün yine milletvekili adayı olarak görebilirdik. Demek ki, partisi de böyle değerlendirdi ve 7 kişilik Aydın milletvekili listesinde kendisine yer vermedi." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.