ERDEM'İ ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUM

ERDEM'İ ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUM

Söz konusu iktidar maliki farkında olmadan kendi partisinin genel başkanını “siyasi fırsatçılık ve rol kapmakla” suçlamakta.

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in farkında olmadan kendi partisinin genel başkanını bile “siyasi fırsatçılık ve rol kapmakla” suçladığını belirtti. 

Milletvekili Baydar gazetemize yaptığı açıklamada, "Aydın’daki iktidar maliklerinden birisi, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin canice katledilen Özgecan’ın ismini bir parka vermesini eleştirmiş ve belediyeyi “siyasi fırsatçılık ve rol kapma” ile suçlamıştı. Söz konusu kişi açıklamalarına hâlâ devam etmektedir. Hâlbuki kendisinin bilmediği bir şey var. O da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Antalya’da açılacak olan bir gençlik merkezine Özgecan’ın isminin konulacağı yönündeki açıklamalarını görmemesidir. Söz konusu iktidar maliki demek ki kendi partisinin genel başkanını bile “siyasi fırsatçılık ve rol kapmakla” suçlamakta. Kendisini yaptığı uygunsuz açıklama dolayısıyla tekrar kınıyor, konuşma yapmak yerine ilk önce Aydın halkından daha sonrada tüm ülkeden özür dilemeye davet ediyorum. Sevgi ve saygılarımla." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.