Erkasap, dolandırıcılara karşı uyardı

Erkasap, dolandırıcılara karşı uyardı

Erkasap, dolandırıcılara karşı uyardı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke Romanlar Derneği Başkanı Cemal Erkasap, geçtiğimiz günlerde kendisinin ve derneğin adını kullanarak kurum, kuruluş ve derneklerden menfaat temin elde etmeye çalışan bir takım dolandırıcılar hakkında uyarılarda bulundu.
Şaşırtıcı metotları ile vatandaşların iyi niyetini suistimal ederek haksız kazanç elde eden ve türlü derneklerin adını kullanarak bağış talebinde bulunan bir takım dolandırıcılar Söke"ye de el attı.
En son bu dolandırıcıların mağduru ise Söke Romanlar Derneği Başkanı Cemal Erkasap oldu. Kendisinin ve derneğin adını kullanarak maddi taleplerde bulunanlara karşı kurum, kuruluş, dernek ve esnafları uyaran Erkasap, “Şahsım ve dernek adına roman vatandaşların ihtiyaçları olduğunu bahane eden bazı kişilerin kurum ve kuruluşlardan maddi yardım talebinde bulundukları duyumunu aldım. Bu gibi yaklaşımları hiç kimsenin asla kaile almamasını, bu şekilde menfaat temin elde etmeye çalışanlara denk gelenlerin durumu kolluk kuvvetlerine ihbar etmelerini önemle rica ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.