Erol Yıldız, Sökespor Altyapı Antrenörlüğüne  getirildi

Erol Yıldız, Sökespor Altyapı Antrenörlüğüne getirildi

Sökeli Beden Eğitimi Öğretmeni, tecrübeli spor adamı Erol Yıldız, Aydın Süper Amatör Küme ekiplerinden Sökespor’un alt yapı sorumlu antrenörlüğüne getirildi.


Necati Maldar
Gerçek Gazetesi

Daha önce Sökespor ve Belediyespor’da teknik adam olarak görev yapan Erol Yıldız’ın  kırmızı-lacivertlilerde alt yapıya getirilmesi camiada memnunluk yarattı.
A Takımın başına yine Sökespor’un eski futbolcularından Kerrar Kolcu’yu getirdiklerini söyleyen Sökespor Basın Sözcüsü Dr. Murat Muratoğlu, “A Takım antrenörümüz Kerrar Kolcu, Alt Yapı Antrenörümüz Erol Yıldız’ın yanı sıra yine eski futbolcularımızdan Dinçer Atakan da Yıldız ve Minik takımlarımızın antrenörlüğüne getirildi” dedi. Muratoğlu ayrıca, sporcularımıza kahvaltıda sponsor olan Ali Güzelyağdöken, akşam yemeğine sponsor olan Şükrü Uyar, ekmek sponsorumuz olan Mehmet Zararsızlar’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Sökespor’un transfer sezonunda Konya Selçuk Üniversitesi’nden transfer ettiği santrafor Engin Özmen’in Beden Eğitimi Öğretmeni olarak İstanbul’a tayini çıktı. Santrafor Özmen’in takımdan ayrılacak olması ile kırmızı-lacivertlilerde santrafor arayışları başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.