Eşini ikna edemeyince intihar etmek istedi

Eşini ikna edemeyince intihar etmek istedi

Aydın’ın Efeler ilçesinde tartıştığı eşini eve dönmeye ikna edemeyen koca, 10 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında Efeler merkez Güzelhisar Mahallesi 57 Sokakta devam eden inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kocası S.Ç. ile bir süre önce tartışan B.Ç., koruma talep edince Efeler Kadın Sığınma Evine yerleştirildi. Görüştüğü eşini eve dönmeye ikna eden S.Ç., buna rağmen eşi eve geri dönmeyince sığınma evinin bulunduğu sokakta devam eden 10 katlı inşaatın çatısına çıktı. S.Ç’nin çatıya çıktığını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibiyle 112 Acil Servis görevlileri sevk edildi.
Çatının köşesine oturan ve zaman zaman tehlikeli hareketler yapan S.Ç’nin düşebileceğinden endişe eden itfaiye ekipleri, zeminde hava yastığıyla önlem aldı. Eşiyle görüşmek isteyen S.Ç’yi ikna etmek için çatıya çıkan polis ekipleri, bir süre sonra kadın sığınma evindeki B.Ç’yi de çatıya getirdi. Eşiyle görüşen S.Ç., ikna edilerek çatıdan indirildi. S.Ç., ifadesi alınmak üzere Efeler Polis Merkezi’ne götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.