Eşiyle tartışınca intihar girişimine bulundu

Eşiyle tartışınca intihar girişimine bulundu

Eşiyle tartışınca intihar girişimine bulundu

Aydın’ın Efeler ilçesinde eşiyle tartıştıktan sonra 7’nci kat balkonundan sarkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, psikolog ve polisin uzun uğraşları sonucu ikna edildi.
Olay, Efeler ilçesi Adnan Menderes Mahallesi Doğu Aydın Bulvarı numara 82/1 adresinde bulunan 8 katlı apartmanın 7’nci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; ailevi sorunlar yaşadığı eşiyle tartışan O.A. (42), evin balkonundan sarkarak intihar edeceğini söyledi. Eşini tüm çabalarına rağmen ikna edemeyen kadın, polisi arayarak yardım istedi. Bölgeye 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, balkonun altına şişme branda açarak önlem aldı.
GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Polislerin ikna etmek için uzun uğraş verdiği O.A., bir türlü ikna edilemeyince psikologdan yardım istendi. Bölgeye gelen psikolog, uzun süre polisle birlikte balkonun korkuluklarının sarkan şahsı ikna etmek için çaba harcadı. Yakın arkadaşlarının da ikna edemediği O.A., telefonla görüşürken gözyaşlarına hakim olamadı.
POLİSİN UZATTIĞI KOLU TUTTU
Zaman zaman tehlikeli hareketler yapan O.A., toplanan meraklı kalabalığın yüreklerini ağzına getirdi. Psikolog ve polis ekiplerinin 45 dakikalık ikna çabaları sonucunda kendisine uzatılan eli tutan O.A., sarktığı balkondan uzaklaştırıldı. Bir süre daha evinde psikologla görüşen O.A., önce hastaneye ardından ise ifadesinin alınması için karakola götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.