ESKİ FOTOĞRAFLARDAN MEDET UMAN E.Ö. KİŞİSİ...

Biz herkesle otururuz...
Herkes bizimle oturur...
Ama seni herkes kabul etmez E.Ö. kişisi...
(Not; Masamızda bir önceki AKP Söke İlçe Başkanı Abdullah Yeniusta ve şimdiki AKP Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer de var. AKP'nin önemli isimleri ve güzel insanları AKP Söke Bel. Mec. Üyesi Mehmet Yörük, bir kez Söke Bel. Bşk. Adayı, iki kez de Aydın Milletvekili Adayı olmuş Metin Yavuz, ANAP’tan Söke eski Belediye Başkanlığı yapmış ve şimdi AKP’den Aydın Büyükşehir Bel. Mec. Üyesi olan İbrahim Adalı ve MHP’den Söke Belediye Başkan Aday Adayı olmuş ve şimdi AKP Söke İlçe Yöneticisi Mehmet Ali Oklay’da var. Sen hiç böyle bir karede yer aldın mı E.Ö. kişisi?)

herkesle-otururuz-001.jpg
E.Ö. kişisi; sen anlamazsın ama AKP Milletvekilleri herşeye rağmen halimi, hatırımı sorarlar. :-))

cuma-kutlamasi.jpg
Bak E.Ö. şu fotoğrafta kim var?

zeynep-uslu-002.jpg

Yine Fatih Gürer ve de Aydın'dan Milletvekili Adayı gösterilen Zeynep Karahan Uslu. Çok eleştirdik Zeynep Hanımın kendisini ama samimi muhabbeti görebiliyor musun?
40 yıllık dostluklarda göremezsin bu samimi sohbeti. 
Dedim ya sen anlamazsın E.Ö. 
Sen ancak 2014 yılında çekilmiş eski fotoğrafları aklın estikçe yani bayramdannnnnn bayrama çıkardığın gazetede yayınlar ve medet umarsın. En son ne zaman çıkardın o gazeteyi, kaç ay önce, yoksa yıl mı oldu?
Bu gazeteyi husumetli olduğun Metin Yavuz'u karalamak için çıkardığını bilmeyen yok. 
Kim sponsor oldu yılda üç beş sayı çıkardığın bu gazeteye? 
Gizli bir AKP'li el mi yoksa ya da Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran mı finansör?
Hahahahaha...
Bu davranışa bizim lügatımızda sahtakarlık diyorlar...
Eski fotoğrafı yeniymiş gibi yayınlayıp, insanları kandırmaya giriyor.
Gazetecilikte çok ağır bir tanımı var ama ramazan mübarek günde şimdi söylemeyeyim. Bak benim yayınladığım fotoğraflar da yeni değil ama madem ki; ağa babalarından Metin Yavuz’u yıpratma emri aldın o vakit yeni fotoğraflar kullanacaksın! Masa başı gazeteciliği yapmayıp, bir araya geldiğimizi gösterir yeni fotolar kullanacaksın, adını bile unuttuğumuz gazetende...

arkadaşlar-küpür.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar