Eski kaymakamının 17017’nin sırrı

Eski kaymakamının 17017’nin sırrı

Eski kaymakamının 17017’nin sırrı

2014 yılı Eylül ayında Didim Kaymakamlığından İzmit Kaymakamlığına atanan Kaymakamı Ersin Emiroğlu İzmit’te görev yaptığı 2 yıl süresince 53 kitap okudu.
Okuduğu kitapları sosyal medya hesabından paylaşan Emiroğlu 2 yılda okuduğu kitapların sayfa toplamı “17017’nin Sırrı” adı altında kendi hesabından paylaştı.
2011 yılında Kaymakamlar Kararnamesi ile Sakarya Kaynarca Kaymakamlığından Didim Kaymakamlığına atanan ve 2014 yılında da İzmit Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ersin Emiroğlu’nun halkın kitap okuma alışkanlığı kazandırma noktasında gayretleri sosyal medyada da sürüyor. Didim’de görev yaptığı süre içerisinde de kitap okuma alışkanlığı noktasında adımlar atan Kaymakam Emiroğlu’nun son paylaşımı da takipçileri ve arkadaşları tarafından büyük takdir topladı. İzmit’te görev yaptığı 2 yıl içerisinde 53 kitap okuduğunu ve bu kitapların toplam sayfa sayısının 7017 olduğunu aktaran Emiroğlu sosyal medya hesabından da şu bilgiler paylaştı; “İzmit’te göreve başladığım 2014 Eylül ayından bu güne kadar okuduğum 53 kitabın sayfa toplamı. Okuduğum bütün kitapları ufak notlar halinde özetlemek, bende uyandırdığı duyguları yazmak benim için bir alışkanlıktır. Bunu yaparken kitapların sayfa sayılarını da not ederim.
Önceki gün bitirdiğim bir kitaptan sonra, notlarımı alırken baktım ki bütün ’’ İzmit Kitapları’’mın sayfa toplamı 17017 :) Paylaştığım resimde okuduğum kitaplardan üçü yok, hesaba katmadığım, üç çizgi roman kitabı var. Ayrıca bu yıl tekrar okuduğum bir kitap, halen okumakta olduğum toplam altı cilt ve yaklaşık 3500 sayfalık bir eser ve okumakta olduğum ufak bir başka kitap da sayfa toplamına dahil edilmedi. Umarım sizde bu rakamlarla ilgili hayal kırıklığı yaratmadım. Herkese bol kitaplı bir hayat diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.