Eski tip büyük vitrin ve kitaplıkların devri sona eriyor

Eski tip büyük vitrin ve kitaplıkların devri sona eriyor

Evinizde minimum yer kaplayan fonksiyonel tasarımların markası BySolvo, ihtiyaç ve zevklerinize uygun olarak tasarladığı “Dekoratif Crea ve Natura Salon Rafları” ile evinize şık bir hava getiriyor.

Kaliteli malzeme ve usta işçilikle dizayn edilen “Bysolvo Dekoratif Salon Rafı”, kitaplarınız, biblolarınız ve fotoğraflarınızı artık bir arada ve düzenli bir şekilde sergilemenizi sağlıyor.
Taşınabilir, ergonomik ve hafif yapısıyla ister salonda, ister yatak odasında kullanabileceğiniz “BySolvo Dekoratif Crea ve Natura Salon Rafları” modern tasarımıyla büyük vitrin veya kitaplıkların yerini alıyor. Ceviz, beyaz ve wenge gibi trend renkleriyle mobilyalarınızla kolayca uyum sağlıyor.
Birinci kalite 18 mm MDF üzerine fırınlanmış kayın ağacı kaplanarak imal edilip, kullanılan ayaklar ve raflar özel CNC makinelerinde işleniyor. TSE standartlarından EN-71 normlarına uygun, su bazlı kanserojen madde içermeyen ve doğaya zararsız özel dolgu-vernik sistemi ile boyanıyor. Dekoratif salon raflarında kullanılan tüm bağlantı aparatları paslanmaz çelik malzemeden imal ediliyor. İki yıl garanti kapsamı içerisinde olan ürün, demonte şekilde sevk ediliyor.
BySolvo pratik, ergonomik ve şık ürünleriyle, modern tasarımları evlerinize getiriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.