Esnaftan ASKİ’ye teşekkür

Esnaftan ASKİ’ye teşekkür

Çalışmalar sırasında esnafın kirlenen vitrin camları ve kaldırımları da silerek esnafların gönlünü aldılar.

Gerçek Gazetesi / Arif AKÇAY
Aydın Büyükşehir Belediyesi Su, Kanalizasyon ekipleri dün sabah Aydın Caddesi üzerinde yol tamiratı yaparlarken, tamirat sırasında kirlenen vitrin camları ve kaldırımları da silerek esnafların gönlünü aldılar.
Aydın Caddesi üzerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke Koordinatörü Fatih Akkentli, "Burada yolda oluşan kasisler nedeniyle daha önce asfalt dökme çalışmaları yapmıştık. Ancak yol kısa sürede tekrar bozuldu. Geçen araçların özellikle yağışlı havalarda geçerken kasislerde toplanan suları mağazaların vitrinlerine sıçraması esnaflarımızın şikayetlerine yol açıyordu. Bu sabah yolun bozuk asfaltını kırıp, Aydın Neşetiye'de bulunan Büyükşehir Belediyesi şantiyesinden getirttiğimiz malzemeyle baştan asfaltladık. Bu çalışmaları yaparken esnaflarımızın vitrin camları ve kaldırımlar da sıçrayan asfaltmalzemeleriyle bir hayli kirlendi. Buraları da personelimiz tarafından temizlenerek, esnaflarımızın mağduriyetini önledik" dedi.
Vitrinleri sıçrayan asfalt malzemeleriyle kirlenen Onur Fotoğrafçılık işletmesi sahibi Okan Tok ile Dilayda Butik Vena işletmecisi Fatma Nalbant ta hem asfaltın onarılması hem de kirlenen vitrin ve kaldırımların temizlenmesi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.