EURO CİNSİNDEN DAHİ  ÜLKEMİZDE ETİN  FİYATI AVRUPA’NIN  İKİ KATI OLMUŞSA  SORUNU NEREDE  ARAMAK LAZIM  SAYIN SAVAŞ?

EURO CİNSİNDEN DAHİ ÜLKEMİZDE ETİN FİYATI AVRUPA’NIN İKİ KATI OLMUŞSA SORUNU NEREDE ARAMAK LAZIM SAYIN SAVAŞ?

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yaptı. Mersin, "Euro cinsinden dahi ülkemizde etin fiyatı Avrupa’nın iki katı olmuşsa sorunu nerede aramak lazım Sayın Savaş?" dedi.

CHP'li başkan Polat'ın yazılı açıklaması şöyle:

Yaşadığımız felaketin ardından yaraları sarmaya gayret ediyoruz. Millet olarak kenetlendik, her birimiz ayrı ayrı bu felaketin bir an evvel izlerini silmek adına kendi payımıza ne düşer bunun derdindeyiz. İşte bunu kendine sormayan, bunu asla dert edinmeyen tek yer 20 yılı aşkın süredir bu memleketi yöneten, daha doğrusu yönetemeyen AKP!

Bakın bugün basına yansıyan bir görüntü vardı, Zonguldak’ta depremzede kardeşlerimiz için yemek düzenleniyor, 300’ü aşkın depremzedemize yer sofrası açılıyor, protokol üyelerine ise masalar organize ediliyor. Mesele yer sofrası, masa meselesi değil. Yer sofrası bizim kültürümüzün en güzel adetlerinden birisidir, bereketlidir. Ama mesele AKP’nin o depremzedeler karşısında kendilerini gördüğü seviye. Kusura bakmayın beyler ama siz o depremzede kardeşlerimizin topuğuna bile çıkamazsınız topuğuna.

AKP’nin afetle mücadelede kafa üstü çakıldığı yetmezmiş gibi daha birkaç ay evvel 100 liraya satılan karkas etin fiyatının 170 liralara çıktığını gördük. Tenceresinde kemik kaynatan vatandaşımız artık onu da alamaz hale geldi.

Bakın o bizi çok kıskanan Avrupa’da bile, euro cinsinden dahi etin fiyatı bizim yarımız seviyesinde. Buna inanabiliyor musunuz kıymetli Aydınlılar. Bunun adı rezillik değil de nedir?

AKP’nin hesap kitap uzmanları acaba hiç ellerine hesap makinasını alıp böyle bir hesap yapmayı denemişler midir? Mesela soralım Mustafa Savaş’a, euro cinsinden dahi ülkemizde etin fiyatı Avrupa’nın iki katı olmuşsa sorunu nerede aramak lazım Sayın Savaş?

Var mı bir cevabın? Yok değil mi? Verebileceğin tek cevap, bu milletin çektiği çilenin de, depremzedelerimizin bu soğuklarda tir tir titremesinin de tek sorumlusu biziz olabilirdi.

Ona da sen cesaret edemezsin değil mi? Bekle Savaş az kaldı, 14 mayısta sizde o beceriksiz zihniyetinizle çekip gidiyorsunuz, bir daha dönmemek üzere!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.