Evde önce kavga sonra yangın çıktı

Evde önce kavga sonra yangın çıktı

Evde önce kavga sonra yangın çıktı

Aydın’da bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışıp karakolluk olan bir çiftin evinde tartışmanın hemen ardından çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangında ev tamamen kullanılamaz hale gelirken, polis şüpheli yangınla ilgili soruşturma başlattı. Şikayet için karakolda bulunan bayan yuvalarının alevlere teslim olduğunu görünce gözyaşlarını tutamadı.
Olay Efeler İlçesi Adanan Menderes Mahallesi Doğu Aydın Bulvarı üzerinde bulunan 14 numaralı apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre apartmanın 3. Katında oturan S.Ç. ile hanımı E.Ç. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine polise başvuran E.Ç. karakolda iken bir süre sonra çiftin evinden dumanların yükseldiğini gören apartman sakinleri durumu polis ve itfaiyeye bildirerek yardım istedi. Adrese gelen itfaiye ekipleri kapı ve pencereler kapalı olduğu için ısısı oldukça yükselen binanın 3. katından yanık kokusu ve duman sızıntısını fark edince yangına itfaiye merdiveni ile balkondan müdahale etti. Zehirlenme ve alevlerin diğer katlara sıçrama ihtimaline karşı apartman boşaltılırken, itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını söndürdü.
Karakoldan evine döndüğünden evinin tamamen yandığını görünce gözyaşlarına hakim olamayan evin hanımı E.Ç.’ye komşuları teselli etmeye çalıştı.
Polis şüpheli yangın ile ilgili soruşturma başlatırken yangının kasten çıkarılmış olma ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.