Evin merdiveni çöktü facianın eşiğinden dönüldü

Evin merdiveni çöktü facianın eşiğinden dönüldü

Evin merdiveni çöktü facianın eşiğinden dönüldü

Aydın Efeler ilçesi Yneiköy Mahallesi’nde bir evin beton merdivenin çökmesi sonucu bir kişi yaralandı. Merdivenin çökmesi nedeniyle evin üst katında bulunan 4 kişi ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Olay öğlen saatlerinde Yeniköy Mahallesi 2. Sokakta bulunan Tuna Ailesi’nin iki katlı müstakil evinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evin hanımı Vecide Tuna üst kata çıktığı sırada beton merdiven büyük bir gürültü ile çöktü. Üzerine beton parçalarının düşmesi nedeniyle vücudunun değişik yerlerinden yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, merdivenin çökmesi nedeniyle evin beton çatısında bulunan 4 kişi de itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Olay esnasında evin içinde istirahat halinde olduğunu belirten evin reisi Abdullah Tuna, “Yoldan geldiğim için dinleniyordum. Büyük bir gürültü duydum. Beni uyandırdılar. Kalktım merdiven göçmüş. Ev başımıza yıkılacak diye korkuyoruz” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından asılı kalan merdiven kütlesinin demirleri çevredeki vatandaşlar tarafından kesilerek enkaz kaldırılmaya çalışıldı. Aydın Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri çöken merdivenin bulunduğu evde çalışma yaptı.
İNŞAATTAN DÜŞEN KALIP İŞÇİSİ HAYATINI KAYBETTİ
Öte yandan Efeler İlçesi Cuma Mahallesi’nde meydana gelen iş kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre Cuma Mahallesi’ndeki bir inşaatta çalışan usta 50 yaşlarındaki Zeki B. Bilinmeyen bir nedenle 4. Kattan zemine düştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz usta hastanede hayatını kaybederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.