EVLERİ SULAR ALTINDA

EVLERİ SULAR ALTINDA

EVLERİ SULAR ALTINDA KALAN VATANDAŞLAR YETKİLİLERDEN YARDIM İSTEDİ

Ege Bölgesi'nde yaşanan kuraklık nedeniyle aylardır beklenen yağış bugün gerçekleşti. Aydın'da akşam saatlerinde meydana gelen sağnak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Anjiden bastıran yağmur sonucu bir çok ev ve iş yerine su bastı. Evleri sular altında kalan vatandaşlar kendi çabaları ile eşyalarını kurtarmaya çalışırken, belediye ekiplerinin su basan evlerdeki tahliye çalışmaları devam ediyor. Çok miktarda maddi hasarın da meydana geldiği sel baskınları sonucu ev ve eşyaları zarar gören vatandaşlar yetkililerden yardım istedi.
Aydın'da sabah saatlerinden itibaren aralıklarla çiseleyen yağmur akşam saat 19.00 sıralarında birden şiddetini artırdı. Yağış sonra Aydın-Denizli yolu üzerindeki bazı noktalarda su birikmesi sonucu yol trafiğe kapandı. Menderes Nehri'nin taşması sonucu Söke-Bağarası yolu üzerindeki bir köprü de sular altında kaldı ve yol trafiğe kapandı. Aydın Merkez Orta, Ilıcabaşı ve Yedieylül Mahalleleri'nde bir çok ev sular altında kaldı. Orta Mahalle'deki evlerin TEDAŞ'ın alt yapı çalışmalarında açık bıraktığı yer altı şebekelerinden kaynaklandığı bildirildi. Evleri sular altında kalan bir çok aileye komşuları misafir etti.
Evi sular altında kalan vatandaşlardan Meral Kaymak isimli bayan her şeyinin sular altına kaldığını belirterek yetkililerden yardım istedi. Bu arada Ilıcabaşı Mahallesi'nde yapılmakta olan FerdaŞeritoğlu ve Cevriye Yöreka'nın düğünü düğün evine su basması nedeniyle yarım kaldı. Gelinliğini çıkarıp evi terk eden gelin kimseyle görüşmüyor. Damat Ferda Şeritoğlu gelinin gönlünü yaparak en kısa zamanda tekrar düğün yapacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.