“Ezel” de oynayan Sökeli oyuncu beğeni topladı

“Ezel” de oynayan Sökeli oyuncu beğeni topladı

“Ezel” de oynayan Sökeli oyuncu beğeni topladı

Gerçek Gazetesi
ATV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Ezel dizisinin önceki akşam yayınlanan bölümünde Sökeli oyuncu Uğur Altın rol aldı.
Genç oyuncu Uğur Altın, oyunculuğa öğrencilik yıllarında gönül verdiğini ifade ederek, “Aydın"da öğrencilik yaptığım dönemde arkadaşlarımla tiyatro gurubu kurduk. O ekiple oldukça iyi işlere de imza attık. Daha sonra ben gruptan ayrıldım ve kısa film çektim. Manisa"da düzenlenen kısa film festivaline gönderdiğim çalışmam finalist oldu. Son olarak Aydın"da çekimleri sürdürülen Çete Ayşe filminde rol aldım. Şu anda İstanbul"dayım ve ajanslarla görüşmeler yapıyorum. Oyunculuğu çok seviyorum ve bu alanda ilerlemek istiyorum. Ezel dizisinde küçükde olsa rol almak benim için çok önemliydi. Çünkü çok sevdiğim bir dizi, çekimlerdeki heyecanımı kelimelerle anlatamam. Umarım Ezel dizisi bana uğur getirir” dedi.
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk"e olan benzerliği ile de dikkat çeken Uğur Altın, önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan ve yönetmenliğini “Kubilay” filminin yönetmeni Faik Ahmet Akıncı"nın yaptığı “Üç Kadın, Üç Kader” filminin kadorosunda yer alacağını müjdeledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.