Faaliyetleri devam ediyor

Faaliyetleri devam ediyor

Faaliyetleri devam ediyor


Ger­çek Ga­ze­te­si
Sö­ke"de do­ğa gö­nül­lü­sü Özel Pak reh­ber­li­ğin­de do­ğa ve kül­tür yü­rü­yüş­le­ri ile adın­dan söz et­ti­ren Zir­ve Dağ­cı­lık Sö­ke Tem­sil­ci­li­ği fa­ali­yet­le­ri­ne de­vam edi­yor.
Tem­sil­ci­lik eği­tim ge­rek­tir­me­yen yü­rü­yüş­le­rin ya­nı sı­ra zor­luk de­re­ce­si de­ği­şen dağ ve ka­ya tır­ma­nış­la­rı da ger­çek­leş­ti­ri­yor. Zir­ve Dağ­cı­lık Sö­ke Tem­sil­ci­li­ği son ola­rak geç­ti­ği­miz gün­ler­de Ki­raz­lı De­ğir­men­de­re Mev­ki­in­de spor­tif ka­ya tır­ma­nış­la­rı ger­çek­leş­tir­di. Gü­zel ha­va şart­la­rı­nı da iyi de­ğer­len­di­ren do­ğa gö­nül­lü­sü spor­cu­lar ka­ya tır­ma­nış­la­rın­dan ol­duk­ça ke­yif­li dön­dü.
Zir­ve Dağ­cı­lık Sö­ke Tem­sil­ci­li­ği 6 Ara­lık"ta kül­tür ve do­ğa yü­rü­yü­şü ger­çek­leş­ti­re­rek fa­ali­yet­le­ri­ne de­vam ede­cek. Ekip, Beş­par­mak Dağ­la­rı (Lat­mos) ka­ya re­sim­le­ri­ Bal­lık Ka­ra­de­re par­ku­ru­nu yü­rü­ye­cek. Ger­çek­leş­ti­ri­le­cek kül­tür ve do­ğa yü­rü­yü­şü­nün zevk­li geç­me­si bek­le­nir­ken, par­kur 13 Km"den olu­şu­yor.
Zir­ve Dağ­cı­lık Sö­ke Tem­sil­ci­si Özel Pak; “Zir­ve Dağ­cı­lık adıy­la ger­çek­leş­tir­di­ği­miz et­kin­lik­le­ri­mi­zin gör­dü­ğü il­gi­den ol­duk­ça mem­nu­nuz. Zor­luk de­re­ce­si de­ği­şen yü­rü­yüş­le­rin ya­nı sı­ra ka­ya ve dağ tır­ma­nış­la­rı da ger­çek­leş­ti­ri­yo­ruz. Ke­yif­li ge­çen et­kin­lik­le­ri­mi­ze ka­tıl­mak is­te­yen tüm do­ğa gö­nül­lü­le­ri­ni bek­li­yo­ru­z” de­di. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.