Fadime teyze yılın değil, gönüllerin annesi...

Fadime teyze yılın değil, gönüllerin annesi...

Fadime teyze yılın değil, gönüllerin annesi...


Gerçek Gazetesi
Aydın"ın Köşk ilçesinde yaşayan ve 9 yıldır MS hastası oğlunun başından bir an bile ayrılmayan Fadime Günaydın isimli anne yılın değil gönüllerin annesi seçildi. Hayatını 24 saatiyle birlikte oğlunu adayan fedakar anne Fadime Günaydın,hayattaki tek isteğinin öğretmen olan ancak bir gün bile derse giremeden yatağa düşen oğlunun iyileşip çok özlediği mesleğini yapabilmesi olduğunu belirtti.
Edinilen bilgiye göre Aydın"ın Köşk İlçesi"nde yaşayan Fadime Günaydın"ın oğlu Mustafa Günaydın, 1996 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi"ni kazanarak 4 yıl süren başarılı bir okul hayatının ardından öğretmen oldu. Bir süre atama bekleyen Mustafa Günaydın, hayattaki en büyük hayali olan öğretmenlik mesleğine kavuştuğu anda rahatsızlandığı için mesleğine başlayamadı. MS hastalığı nedeniyle 9 yıldır yatalak olan oğlu Mustafa"nın başından bir an bile ayrılmayan anne Fadime Günaydın, şu anda sadece göz teması ile anlaştığı 35 yaşındaki çocuğuna adeta bir bebek gibi bakıyor. İnancı ve Allah"ın yardımı sayesinde ayakta durabildiğini belirten Anne Fadime Günaydın, bu fedakarlığı nedeniyle Aydın"ın Köşk İlçesi"nde yılın değil "Gönüllerin Annesi" ilan edildi. Şu anda 35 yaşında olan oğlu Mustafa"nın başından 9 yıldır hiç ayrılmayan ve çocuğunu bir bebek gibi bakan Fadime Ana, Allah"tan tek isteğinin oğlunun bir an önce iyileşip çok sevdiği öğretmenlik mesleğini yapması olduğunu belirtti.
Şu anda midesine eklenen bir boru ile beslenen ve oksijen makineleri ile nefes alıp veren Mustafa Öğretmen"in bilincinin oldukça yerinde ve hafızasının gayet güçlü olduğunu belirten Anne Fadime Günaydın, “Oğlum başarılı bir öğrenciydi. Kendisi gibi ben de öğretmen olmasını istiyordum. Liseyi bitirinceye kadar sağlıklıydı. Üniversite yıllarında biraz rahatsızlandı. Daha sonra giderek rahatsızlığı arttı. Tam öğretmen olup ataması yapıldı, bu defa Mustafa yatağa düştüğü için görevine başlayamadı. 9 yıldır iyileşeceği günü bekliyoruz” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.