FAİK POLAT BÜYÜKŞEHİR ENCÜMENİNDE

FAİK POLAT BÜYÜKŞEHİR ENCÜMENİNDE

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan’ın göreve geldiği günden bu yana uyumlu ve düzenli siyaset anlayışı Söke’ye olumlu yansıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Söke Belediyesi arasında geçtiğimiz dönem yaşanılan sıkıntıların bugün yaşanmaması CHP Söke İlçe Yönetiminin başarısı olduğu bir kere daha görüldü. 
Söke Belediye Meclis Üyesi Faik Polat, ugün Nazilli’de yapılan Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Büyükşehir Meclis üyeleri Barış Altıntaş ve Bülent Sayar ile birlikte Encümen Üyesi seçildi.

SÖKE EN ÜST SEVİYEDE TEMSİL EDİLİYOR
CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan adaylığı sürecinde Söke’de hiç bir ayrışmaya izin vermeyeceğini belirtmişti. İlçe Başkanı Özcanın yapıcı açıklamalarıyla karşılık bulmuş ve CHP’li delegelerden istediği destek çok büyük farkla Başkan seçilmesini sağlamıştı. 
Söke’nin Büyükşehir’de her platformda en üst seviyede temsil edilmesini sağlayacaklarını belirten Özcan; “Bunun yolu da düzgün doğru ve uyum içinde bir siyaset anlayışından geçiyor demişti” 

SEVİLEN BİR İSİM
Söke’den Büyükşehir Belediyesi Encümenine seçilen Faik Polat’a sosyal medyadan tebrik mesajları geldi. Genç ve Söke’de sevilen bir isim olan Faik Polat’ın gösterdiği başarılı çıkış övgü alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.