Fakülte yayarına oynadılar

Fakülte yayarına oynadılar

FAKÜLTE YARARINA OYNADILAR BİR KEZ DAHA BEĞENİ TOPLADILAR


Gerçek Gazetesi
Söke Belediyesi ve Söke Eğitim Vakfı  (SÖKEV) tarafından organize edilen etkinlikte Söke Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi fakülte yararına "Hastane" isimli oyunu sahneye koydu.
Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer ve eşi Derya Demirezer, Söke Belediye Başkan Yardımcıları Enver Helvacı ve Levent Tuna, Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran başta olmak üzere, davetiye alarak fakülteye katkıda bulunan vatandaşların izlediği tiyatro oyunu bir kez daha beğeni topladı. Hüseyin Akkaya"nın yönettiği, Fatih Akkentli"nin yazdığı "Hastane" isimli oyun izleyenleri kahkahaya boğarken; izleyenler hem keyifli dakikalar geçirdi, hem de fakülteye katkı sağlamış oldu.
Oyunun sonunda Söke İlçe Kaymakamı  Mehmet Demirezer verdiği çiçek ile tiyatro oyuncularını  kutlarken; sergiledikleri başarılı oyun ile fakülte yapımına sağladıkları katkı için teşekkür etti.
Söke Belediyesi şehir Tiyatrosu"nun oyundan elde ettiği geliri önümüzdeki günlerde İlçe Kaymakamı ve SÖKEV Başkanı Mehmet Demirezer"e takdim edecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.