Fazıl Say Aydın’a geliyor

Fazıl Say Aydın’a geliyor

Fazıl Say Aydın’a geliyor


█ Gerçek Gazetesi
Aydın, Şubat ayını sanat anlamında dolu dolu geçirecek.
Son dönemde sosyal paylaşım sitesi twitterdan yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine toplayan ünlü piyanist Fazıl Say, 22 Şubat'ta Aydın Kültür Merkezi, Hidayet Sayın Sahnesi'nde sahne alacak. Aydın sanat grubundan yapılan açıklamada, Fazıl Say'ın vereceği konserin biletlerinin 60-80-100 TL 'den satışa sunulduğu belirtildi.
Aydın Sanat Grubu'ndan yapılan açıklamada Aydın'da Şubat ayında yapılacak olan kültür ve sanat etkinliklerinin duyuruları yapıldı. 5 Şubat'ta Trabzon Devlet Tiyatrosu'nunHidayet Sayın Sahnesi'nde "Bu da Geçer Yahu" isimli yapacağı tiyatro gösterimiyle etkinliklerin başlayacağı belirtilirken, Grup Gündoğarken'in 12 Şubat'ta Kuşadası'nda Barny Lounge'da, 14 Şubat'ta Aydın Granddor Restaurant'ta, “Küçük Şeyler” Üstün Dökmen Anlatıyor, Tiyatro Yeniden Oynuyor isimli oyunun 20 Şubat'ta, Dostlar Tiyatrosu'nun oynadığı Ben Bertolt Brecht oyununun19 Şubat'ta Nazilli'de 21 Şubat'ta ise Aydın'da , Tiyatro İstanbul'un ünlü kadın komedyen Nilgün Belgün ile oynadığı Nilgün Belgün'le Aşk ve Komedi oyununun ise 28 Şubat'ta sergileneceği ifade edildi.
Aydın Sanat grubundan yapılan açıklamada Aydınlıların sanat etkinliklerine ilgi göstermesi yönünde çağrıda bulunuldu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.