Fen lisesi öğrencilerine motivasyon semineri

Fen lisesi öğrencilerine motivasyon semineri

Fen lisesi öğrencilerine motivasyon semineri

Nazilli Fen Lisesi, 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin motivasyonunu artırmak amacıyla “Kendi Gemine Kaptan Ol” semineri düzenlendi.
Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda gerçekleşen “Kendi Gemine Kaptan Ol” seminerinde öğrenci koçu Gri Koçluk Kurucusu Gökhan Müftüoğlu konuşmacı olarak katıldı. Seminerde, LYS-LGS sınavları öncesi öğrencilere çalışkanlık, motivasyon, özgüven, mücadele gücü hakkında eğitim verildi. Seminere Fen Lisesi Müdürü Ahmet Oruç, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.
“SINAV ÖNCESİ ÖZGÜVEN AŞILADIK”
Seminerde öğrencilere özgüven aşıladıklarını söyleyen Koç Gökhan Müftüoğlu, “Bu seminer boyunca öğrencilerimize kısa kalan sınav zamanını nasıl değerlendirmelerini gerektiğini, özgüvenlerini, motivasyonlarını nasıl sağlamaları gerektiğini 1 saatlik seminer halinde anlattık. Seminer de en çok öğrencilerimize zaman yönetimi noktasında, zaman çarkları denen yöntemleri uygulamaları gerektiğini, zamanın nereye gittiği düşünmelerini sağlamaya çalıştık. Sınırları artık zorlamaları zamanı geldi. Çünkü sınava üç ay gibi kısa bir zaman kaldı. Sınırları ne kadar zorlaya bilirlerse o kadar başarılı olurlar. LYS, LGS dengesini oturt durabilirlerse daha başarılı olurlar. Seneye bile kalsa hayaller son güne kadar ellerinden geleni yapmaları” şeklinde konuştu.
Seminer sonunda öğrenci koçu Gökhan Müftüoğlu’na Fen Lisesi tarafından çiçek takdim edildi. Ardından koç Müftüoğlu seminerin sonunda günün hatırası için özçekim yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.