Fener maçı yarım kaldı

Fener maçı yarım kaldı

Fener maçı yarım kaldı

SÖKESPOR-YILDIZ FENER MAÇI YARIM KALDI
Gerçek Gazetesi - Necati Maldar
Karşılaşmanın 65'nci dakikasında meydana gelen olaylarda saha karıştı, bir grup taraftarların da karıştığı olaylarda, soyunma odasına Emniyet Güçlerinin kontrolünde giden hakem Bülent Kılıç, konuk ekibin 2-1 üstünlüğünde devam eden maçı tehir etti.
Sökespor-Yıldızgücü maçına futboldan çok yaşanan üzücü olaylar damgasını vurdu. Maçın başında 1-0 öne geçen konuk ekip 15.ci dakikada sol bek Şükrü rakibi ile girdiği ikili mücadelede ayağının kırılması ile büyük şok yaşandı. Ayağı kırılan talihsiz futbolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Maçın 38.nci dakikasında Serdar Barışık"ın ceza alanında düşürülmesinden kazanılan penaltıyı Mutlu gole çevirdi 0-2. İlk yarısı 2-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında Sökespor Ebu Bekir ile bulduğu golle umutlandı. Ancak karşılaşmada iki takım futbolcuları arasındaki sertlik her geçen dakika artarken hakem Bülent Kılıç kendisini aldatmaya yönelik hareket yaptığı iddiasıyla Tolga'ya kırmızı kart gösterdi. Maçın ilerleyen dakikalarında sertleşen futbolda Doğan ve Ebubekir de kırmızı kart görmesi sahayı karıştırdı. Saha içinde meydana gelen kavgada yan hakemin uyarısı ile Sökespor"lu iki futbolcu daha kırmızı kart görmesi bardağı taşırdı. Olayların büyümesi üzerine soyunma odasına giren hakem triosu maçı iptal ederken, kırmızı lacivertli taraftarlar hakem üçlüsünü uzun süre protesto etiler.
Karşılaşmanın 3-0 Sökespor"un aleyhine hükmen sonuçlanması beklenirken karşılaşmada kırmızı kart gören ve kavgaya karıştığı rapor edilen Sökespor"lu futbolculara ceza gelmesi bekleniyor.
BÜLENT KILIÇ BİR HAFTA ÖNCE GENÇLİKSPOR"U DA KIZARTMIŞTI
Önceki gün Sökespor-Yıldızgücü maçını yöneten hakem Bülent Kılıç"ın geçtiğimiz hafta içersinde Söke Gençlikspor–Nazilli Yıldızgücü maçını yönetmişti. O karşılaşmada rakip futbolculara yönelik hiçbir faul yapmadıkları halde dört futbolcuyu sarı savunmanın bel kemiği Mustafa Korkmaz"a kırmızı kart göstermişti. Gençlikspor"un 2-0 kazanmasına rağmen sarı siyahlılı yöneticiler hakem Bülent Kılıç"a gösterdiği gereksiz sarı kartlar ve kırmızı kartlardan dolayı büyük tepki göstermişlerdi.
Hakem Bülent Kılıç"ın, Gençlikspor"un ardından Söke"nin bir başka takımı Sökespor"a karşı kullandığı kartlar futbolsevelerce tepki gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.