FETÖ, arıcıları da mağdur etti

FETÖ, arıcıları da mağdur etti

FETÖ, arıcıları da mağdur etti

Sosyal alanda olduğu gibi ekonomik alanda da kişilerin mağdur olmasına neden olan FETÖ terör örgütüne ilişkin soruşturmalar nedeniyle bazı devlet desteklerinde gecikmeler yaşandığı belirtildi. Yaşanan gecikmelerden birinin de arıcılara ödenen kovan desteklemeleri olduğu belirtildi.
Aydın’da arı yetiştiricileri ile bir araya gelen Milletvekili Mehmet Erdem’e arıcıların sorunlarını aktaran Adın Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ayhan Özdemir, desteklemelerin bu yıl geciktiğini belirterek bir an önce ödenmesini talep etti. FETÖ soruşturmaları nedeniyle destekleme ödemelerinin geciktiğini belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, soruşturma kapsamında FETÖ ile bağlantısı bulunanlara devlet desteği sağlanmayacağını kaydetti.
Aydın’da 3 işletmenin desteklemesi iptal edildi
Aydın’da desteklemeden faydalanmak için bin 333 işletmenin müracaatta bulunduğunu belirten Aydın Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ayhan Özdemir, “FETÖ soruşturmaları kapsamında FETÖ ile bağlantısı tespit edilen 3 işletmenin desteklemesinin iptal edildiğini öğrendik. Geri kalan işletmelere ait 258 bin 351 adet ovan desteklemesi karşılığındaki 2 milyon 582 bin 510 TL’lik desteklemenin bir an önce yatırılmasını bekliyoruz” diyerek desteklemeler konusunda Milletvekili Erdem’den yardım istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.