FETÖ HABERİMİZİ YALANLAYIP, HAKARET ETMEK İSTEDİLER

FETÖ HABERİMİZİ YALANLAYIP, HAKARET ETMEK İSTEDİLER

AK Parti Söke İlçe Yöneticileri önce FETÖ ile ilgili haberlerimizi eleştirdiler şimdi de bilmeden kendi partilisi FETÖ ihbarcısı işadamına hakaret edip, iftira attılar. Bu olaya AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer'in de dahil olması şaşırttı.

Gerçek Gazetesi/Durmuş Tuna

AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Şamı, FETÖ ile ilgili cumartesi günü yaptığımız haberin yalan olduğunu iddia etti. Haberlerimizin gerçek olduğunu belgeledik ve mahçup oldular. 
Şimdi de sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımında bize hitaben fetöş ifadesi kullandı. 

SİZ DE DAVRANIŞLARINIZLA FETÖ SEVİCİSİNİZ
Biz de kendilerini FETÖ sevici olarak görüyoruz. Çünkü FETÖ'yü eleştirmemizden rahatsız olan, durduk yere haberimizi yalanlamaya çalışan kendisi. Bir AK Partili olarak; haberimizi yayması, paylaşması, beğenmesi gerekirken, "FETÖ'yü neden eleştiriyorsun? Yalan haber yapmak için birilerinden para mı alıyorsun? Yalan haber yapmakla elinize ne geçecek?" şeklinde haberlerimizin altına yorumlar yapan bir AK Parti yöneticisi ile karşı karşıyayız. Bu durumda kimin fetöş olup olmadığını da halk değerlendirecektir. 

BİLMEDEN KENDİ PARTİLİLERİ İŞADAMINI ELEŞTİRDİLER
Ve; Şahin İlgi'nin yakalanması için Söke Kaymakamına bilgi veren işadamına hakaret ediyorlar, aşağılamaya çalışıyorlar. Vatandaşlık görevini yerine getiren işadamını yıpratmaya çalışıyorlar ama özür dilemek zorunda kalabileceklerini her halde bilmiyorlar. 
Çünkü Şahin İlgi'yi ihbar eden bu işadamı güvenlik kuvvetlerini uyaran tek işadamıdır ve AK Parti mensubudur. 

SÖKE'NİN FETÖ YAPILANMASINA KARŞI NE GİBİ ÇALIŞMASI VAR? 
Bu arada AK Parti Yönetim Kurulu Başkanı Gürer'in ve yönetim kurulu üyelerinin bu konuda ne gibi çalışmaları vardır veya olmuştur merak ediyoruz. Veya bu konuda bir çalışma başlatmayı düşünüyorlar mı? Bu işi de AK Parti Söke İlçe yönetim kurulu üyelerinden başlatmayı göze alabilecekler mi?

O İŞADAMI MEYDANLARDAYKEN SİZ NEREDEYDİNİZ?
Bu işadamının AK Parti'ye maddi ve manevi çok büyük katkıları olmuştur. Daha önceki AK Parti Söke İlçe Yönetimlerinde yer almıştır. Hâlâ daha partinin neferi olarak çalışmaktadır. İşgal diyebileceğimiz darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren kendisini meydanlara atmıştır. Saat 01:00'deki facebook hesabında paylaşımları hâlâ durmaktadır. Acaba, AK Parti Söke İlçe Yönetimi olarak o saatlerde neredeydiniz? Darbe girişiminin neticesine göre hareket etmek için mi ortalıklarda yoktunuz? 
Bu soruların cevaplarını merak ediyoruz...

İŞADAMININ KAÇMASINI BİZ SAĞLAMIŞIZ!
AK Partili Yönetici Süleyman Şamı sosyal medya paylaşımında demiş ki;
"Fetoşun Söke sorumlusunun (abisi) 'kaçmasına yardımcı' olduklarını sağladığı bir gazeteci olduğunu söylediği iddiası doğru mu?"
Biz Şahin İlgi'nin kaçmasına yardımcı olmuşuz!
Hayvanlar aleminden keçiler bile gülüyordur bu esprinize. 
Bu arada! siz bu "fetoşun abisi" dediğiniz kişiyle içli dışlısınız anlaşılan. Bu cemaat abisi kişiyi ve iddiasını yani gazeteci ile ilgili bilgiyi ilgili mercilere bildirdiniz mi?
Bildirmediyseniz suç işlemiş sayılıyorsunuz!
Evet; Şahin İlgiyi biz kaçırdık!
Uçağa da biz bindirdik!
Uçağın arkasından su bile döktük!

KURUM AVUKATLIĞI VE KREDİ ALIYORLAR
Bu kafayla mı Söke'de iktidar partisinin yöneticiliğini yapıyorsunuz? Neden yedeklerle birlikte 60 kişilik yönetimde 5 yönetici kaldığınız anlaşılıyor. Beş kişinin de siyaseti maddi çıkar ve beklenti için yaptığı kamuoyunda konuşuluyor. İlçe başkanınızın kurum avukatlığı, bazı yöneticilerin de şartları yerine getiremedikleri halde kredi kullandıkları biliniyor. 

SORUNUZUN CEVABI KAYMAKAMDA 
Vatandaşlık görevimizi yapıp yapmadığımız yönündeki sorunuzun cevabı Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu'nda mevcuttur!
Sorarsınız öğrenirsiniz!
İşadamı da biz de vatandaşlık görevimizi yapmış mıyız yapmamış mıyız görürsünüz!

İHBARCI İŞADAMI DEŞİFRE EDİLMİŞ
Yine belirtiyoruz, bu sorunuzun cevabı sayın Kaymakamda gizliydi. Ancak görülüyor ki, konunun gizliliği kalmamış. 
İşadamı ve Kaymakam arasında geçen bir ifade, üçüncü şahıslar tarafından sosyal medyada kullanılmakta. Hiç kimse cesaret edip ihbarda bulunmazken, işadamının vatandaşlık görevini yapmasına rağmen deşifre edilip, suçlanması kabul edilir gibi değil. Ve bu suçlama Devleti temsil eden Kurumun başındaki yöneticiden geliyor ve bunu başkalarıyla paylaşıyorsa çok yazık!
Bu durumda ilgili merciler vatandaştan nasıl yardım alacak?
Vatandaşlar ilgili mercilere güvenip nasıl ihbarda bulunacaklar? 
Bu konuyu Cumhuriyet Başsavcılığının dikkate almasını istiyoruz. Gizliliği olan bir konu kamuoyuna sızmış ve işadamı deşifre edilmiş, mağdur olmaktadır. 

İŞADAMI GEREĞİNİ YAPTI AMA DEMEK Kİ YETERLİ OLMAMIŞ
Bizi ve işadamını zan alında bırakmaya çalışanlar emin olun ki; vatandaşlık görevimiz gereği bu konuda attığımız adımların sadece bu kadarını biliyorsunuz ve onu da saptırmaya çalışıyorsunuz. 
İşadamı cumartesi günü ihbarda bulunmuştur. İhbar sonrası hem de iki gün sonra Şahin İlgi İzmir'den Almanya'ya çıkış yapmıştır. Nerede saklanmıştır? Nasıl saklanmıştır? Kimler saklanmasına, kaçmasına yardımcı olmuştur?
Bu soruların cevaplarını işadamı da biz de çok merak ediyoruz!

TÜRKİYE MERAKTA
FETÖ'den aranan kişinin ihmal, kusur veya iddia ettiğiniz gibi kaçmasına yardımcı olunup, olunmadığı sadece Aydın'da değil, Türkiye'de merak konusudur. Çünkü bu kişi en üst yöneticidir. Darbe gerçekleşseydi sözde sıkıyönetim valisi veya büyükşehir belediye başkanı olarak görev alacaktı bilgisi mevcut. 

ASLINDA AK PARTİ'Yİ VE KENDİLERİNİ ELEŞTİRMİŞ OLDULAR
Ancak bu konuda suçlanacak en son kişi partinizin mensubu, AK Parti'ye çok büyük katkıları olmuş ve hâlâ daha bir nefer gibi çalışan işadamıdır. 
Anlaşılan şu ki; işadamının partinizin değerli bir mensubu olduğunu bilmiyordunuz ve aslında işadamını eleştirirken kendi kendinizi eleştirmiş oldunuz. AK Partili işadamını bilerek eleştirmek zaten AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer'e de yakışmazdı. Ancak başka partiden sanıp ta eleştirmek te etik değil. Hangi partiden olursa olsun FETÖ yapılanmasını ihbar eden bir kişinin eleştirilmesi Fatih Gürer'e ve yönetim kurulu üyelerine yakışmadı. Bu kişinin hangi partiye mensup olduğunun önemi olmasa gerek. 
Bu yaklaşım nedeniyle AK Parti Söke İlçe yönetimini kınıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.