FETÖ/PDY BAĞLANTILI AK PARTİ YÖNETİMİ

AK Parti Söke İlçe Başkanlığı boğazına kadar Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)'ye bulaşmış vaziyette!
Bir asil yönetici, bir asil yöneticinin oğlu ve bir de yedek yöneticinin ağabeyi tutuklandı. 
Asil yöneticilerden Nizamettin Karataş'ın evinde hem de 17/25 Aralık sonrası maklube partileri düzenlendi. 
FETÖ'cü firari işadamı Şahin İlgi AK Parti Söke İlçe Yönetime yaklaşık 10 isim soktu. Bu isimlerden birisi de Nizamettin Karataş'tır. Karataş'ın Şahin İlgi ile hem ticari başlantısı vardı hem de oğlu SİDER'in son yönetimindeydi ve imza yetkisine sahipti. Ticari bağlantının varlığı ise; şirket defterlerinin incelenmesiyle anlaşılabilir. Şahin İlgi'nin yönetime soktuğu bu isimler şimdi ya tutuklu ya da tutuksuz yargılanıyorlar. Evinde maklube partileri düzenleyip, ifade bile vermeyen Nizamettin Karataş gibileri de işin cabası!
AK Parti Söke İlçe Başkanlığı FETÖ bataklığında boğulmuş ve iflas etmiştir. FETÖ'ye bulaşmış bu yönetim derhal görevden alınması gerekirken, FETÖ/PDY davasında bilirkişi ilân edilmiş olması kabul edilir değildir. 
FETÖ/PDY kapsamında artık yerel güçlerden destek alınıyor. Bu yerel güç AK Parti Söke İlçe Başkanlığı olamaz. AK Parti Genel Merkezi'nin bu yönetimi görevden alması beklenirken, böylesi önemli bir konuda görevlendirilmiş olunması dileriz asılsız bir iddiadır. 
Hem kel hem de fodul Fatih Gürer yönetimi, FETÖ/PDY konusunda şaibelidir ve en son destek alınacak adres bile olamaz. 
FETÖ/PDY konusunda sicili bozuk bu yönetim, AK PartiGenel Merkezince fesh edilmeyip, "FETÖ/PDY ile mücadele ediyoruz!" demek hem inandırıcı değil, hem de kamuoyunu rahatsız etmektedir.  
AK Parti Genel Merkezi bu yaklaşımıyla 250 demokrasi şehidimizin kemiklerini sızlatmaktadır. Bu çelişkili yaklaşımla, FETÖ/PDY'nin inine girileceği konusunda inandırıcı olunamaz. 
AK Parti Hükümeti'nin, FETÖ/PDY ile mücadelesindeki kararlılığının göstergesi bu gibi yönetimlerle yoluna devam etmeyerek olmalıdır. 
FETÖ/PDY sevici tavırlar sergileyen AK Parti Söke İlçe Başkanlığı derhal görevden alınmalıdır. 
FETÖ'cü Şahin İlgi haberimizi sahte fotoğraf ve sahte haber linki ile yalanlamaya çalışan AK Parti Söke İlçe Başkanlığı, yönetimindeki FETÖ/PDY bağlantısını da gizlemeye çalışmıştır. 
Fatih Gürer ve yönetimi; FETÖ/PDY şüphelisi ve firari Şahin İlgi'yi savunarak, yönetimindeki FETÖ/PDY bağlantısını gizlemeye çalışarak suç işlemişlerdir.
Bu yönetimden FETÖ/PDY İhbarcısı olur mu?
Böyle bir yönetimle, FETÖ/PDY'nin kökünün kazınması mücadelesinde başarılı olunabilir mi?
Değerlendirmeyi Söke kamuoyunun taktirine bırakıyorum...

Önceki ve Sonraki Yazılar