Fikret Orman, Aydın’da inşaatı devam eden spor kompleksini inceledi

Fikret Orman, Aydın’da inşaatı devam eden spor kompleksini inceledi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İncirliova Belediyesi ile Aydın Beşiktaşlılar Derneği işbirliğiyle yapımı devam eden Gerenkova Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Beşiktaş Kulübü’nün kamu yararına bir dernek olduğunu ifade eden Fikret Orman, “İnşallah güzel bir şeyler yapacağız. Bizim görevimiz insanlara, çocuklara; sporu, dostluğu, arkadaşlığı, centilmenliği öğretebilmektir. Bu sayede Beşiktaş kültürünü aşılayabilmek. Bunun için de elimizden gelen gayretle her yere elimizi uzatmaya çalışıyoruz. Tesisimizin yapımını gerçekleştiren Aydın Beşiktaşlılar Derneğimiz ile Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Orman, tesisin ne zaman tamamlanacağına ilişkin soruya, “İnşallah önümüzdeki yıl itibariyle tamamlanacak. Beşiktaş sporcularını da açılışa getiririz” diyerek yanıt verdi.

 

Başkan Orman’ın Beşiktaş sporcularını İncirliova’ya getirme gayretinde olacağını ifade etmesine teşekkür eden İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ise, “Öncelikle ilçemize gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Aydın Beşiktaşlılar Derneğimizle birlikte böylesine önemli bir projeye imza atmak bizlere gurur vermektedir. Tesisimizin açılışında sizleri ve BJK’li sporcularımızı İncirliova’mızda ağırlamaktan onur duyarız” dedi.

 

Gerenkova Spor Kompleksi’nde yapılan incelemeler sonrasında İncirliova Belediyesi’ni ziyarette bulunan Başkan Fikret Orman’a incir ikram eden ve yerel ürünlerden oluşan bir hediye paketi takdim eden İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Aydın incirin ve jeotermalin başkentidir. Allah’ın bizlere verdiği bu iki nimeti en iyi şekilde tanıtmak ve ilimize katkı sağlamak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.