Filenin Sultanları Değişim Koleji’nden çıktı

Filenin Sultanları Değişim Koleji’nden çıktı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesince gerçekleştirilen Voleybol Turnuvaları’nın Aydın karşılaşmaları tamamlandı.

Aydın Değişim Koleji Genç Kızlar kategorisinde tüm rakiplerini yenerek Aydın il birincisi oldu.

 

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okullar arası genç kızlar voleybol turnuvasının Aydın karşılaşmaları tamamlandı. Koç öğretmenleri İrem Kozak ile 3-0’lık seriyi bozmadan rakiplerini eleyen Aydın Değişim Koleji Genç Kızlar Takımı Aydın’ı bölgede temsil etme hakkı kazandı.

 

Hedeflerinin Bölge şampiyonasında Aydın’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirten Değişim Koleji Voleybol Takımı Koç Öğretmeni İrem Kozak, “Aydın’da oldukça başarılı bir çalışma çıkardık. Hedefimiz önce bölgede ardından da Türkiye’de Aydın’ı en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk kupalarını Aydın’a kazandırmak. Aydın’da Gruplarda Atatürk Anadolu Lisesi, Süleyman Demirel Anadolu lisesi, Ortaklar Fen Lisesini 3-0 yenip grup 1.si olup bir üst tura çıkma hakkı kazandık. 3-0’lık skor serüvenine final grubunda da devam ederek, Nazilli Anadolu Lisesini, Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesini, Söke Ş. Emre Acar Lisesini 3-0 yenerek şampiyon olduk. Hedefimiz Aydın’ı en iyi şekilde temsil etmek” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.