Finalin adı Devlet Hastanesi-Esnafspor oldu

Finalin adı Devlet Hastanesi-Esnafspor oldu

Finalin adı Devlet Hastanesi-Esnafspor oldu


█GerçekGazetesi
Necati MALDAR
DEVLET HASTANESİ :7
EMNİYET : 6
HAKEM: Yaşar Var(4)
DEVLET HASTANESİ: Yaşar Özkan (4), Okşan Nişancı (3), Mustafa Kolukısa (4), Ersin Şener (3), Fatih Soğancı (3), Ömer Aktaş (4), Salih Pınar (4), Fatih Güler (2)
EMNİYET: Engin Keni (5), Selçuk Şimşek (4), Tuncay Şengil (4), Ertan Erol (4), Nihat Kaynar (4), Veysel Turan (4)
GOLLER: Salih Pınar (2), Ömer Aktaş, Ersin Şener; HASTANE, Ertan Erol, Selçuk Şimşek, Veysel Turan; Emniyet
Sarı Kartlar: Engin Keni, Selçuk Şimşek (Emniyet)
Söke Belediye Başkanlığınca geleneksel hale getirilen ve bu yıl 7"ncisi düzenlenen Halı Saha Turnuvasında finalin adı Hastane-Esnafspor oldu. 17 Nisan"da 24 takımın katılımı ile dört ayrı grupta başlayan turnuvanın önceki akşam oynanan yarı final maçlarında sergilenen futbol üst düzeyde olurken, centilmence ve çekişmeli geçen karşılaşmalar sonunda sevinen Hastane Müdürü Erol Dinçer yönetimindeki Devlet Hastanesi ve Tatlıcılar Odası Başkanı Mehmet Gül yönetimindeki Esnafspor oldu. Yarı Finalin ilk maçında Devlet Hastanesi-Emniyet karşı karşıya geldi.
Maça hızlı başlayan Devlet Hastanesi ilk dakikalardan itibaren oyunda baskıyı kurmanın karşılığını aldı. Devlet Hastanesinin ataklarında Emniyet savunması uzaklaştırmakta ağır kalınca Hastane ilk yarıda bulduğu gollerle devreyi 3-1 önde kapadı.
Devre arasında Emniyet antrenörü Hakan Aşıkşenliklioğlu"nun oyuncularına sert eleştirileri ve verdiği taktikler sahaya olumlu olarak yansıyınca kırmızı beyazlılar ikinci yarıda toparlandılar. Nihat Kaynar ve Veysel ile sık sık rakip kalede etkili olan Emniyet, 3 gol bulunca maça ve skora denge geldi. Son beş dakikası heyecan dolu geçen maç 4-4 sona erince statü gereği penaltı atışlarına geçildi.
Penaltı atışlarında Hastane adına Okşan Nişancı, Erol Aktaş, Fatih Soğancı penaltıları gole çevirirken Mustafa Kolukısa, penaltıyı kaçırdı. Emniyet"den ise kaleci Engin Keni, Nihat Kaynar penaltıları gole çevirirken, Ertan Erol ve Veysel Turan"ın şutları kaleci Yaşar Özkan kurtarınca sevinen taraf Devlet Hastanesi oldu.
ESNAFSPOR-ELEKTİRİKÇİLER KARŞINDA ÇOK ZORLANDI : 3-2
Hakem: Yaşar Var (5)
ESNAFSPOR: Süleyman Molla (4), Erman Oruç (3), Faysal Çelik (2), Salih Güzel (4), Tevfik Keçeci (3), Murat Kara (4), Eren Oruç (3), Fuat Evren Gül (4)
ELEKTRİKÇİLER: Selçuk İnan (5), Mehmet Eşiçok (4), Turan Paçal (3), Hacı Ölkü (4), Osman Ayaz (5), Gökhan Ölkü (4)
GOLLER: Murat Kara (2), Evren Gül; ESNAFSPOR, Osman Ayaz, Hacı Ölkü; ELEKTRİKÇİLER
Sarı Kart: Tevfik Keçeci (Esnafspor)
Esnafspor final biletini turnuvanın sürpiz ekiplerinden Elektrikçiler karşısında alırken çok zorlandı. Elektrikçiler yenilmelerine rağmen karşılaşmada kaçırdıkları gollerle şansız bir gece yaşarlarken sergiledikleri futbol ile sahadan 3-2 yenik ayrılmaları taraftarlarını üzüntüye boğdu.
Güçlü rakibi Elektrikçiler karşısında savunmada hata yapmak istemeyen Esnafspor, kontra ataklarla gol ararken, Murat Kara ve Evren Gül ile buldukları gollerle finale adını yazdırmayı başardılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.