Forbes Dergisi Kuşadası’nı dünyaya tanıtacak

Forbes Dergisi Kuşadası’nı dünyaya tanıtacak

Forbes Dergisi Kuşadası’nı dünyaya tanıtacak


█ Gerçek Gazetesi
Dünyada 5 milyona yakın abonesi olan ve üst düzey yatırımcıların takip ettiği uluslararası yatırım ve finans dergisi Forbes international Türkiye ekonomisi ve yatırım fırsatlarını ele aldığı Türkiye özel dosyasında Kuşadası'na da yer ayıracak.
Kuşadası Belediye Başkanı ve Kutav Başkanı Esat Altungün'ün girişimleri ve sürdürülen görüşmeler sonrasında Kuşadası'na gelen Forbes dergisi yetkilileri Efes, Meryemana, kaleiçi gibi tarihi yerleri gezip KOMER, Kuşadası ticaret odası, Türsab, Koder, özel hastane yatırımları, golf tesisleri gibi önemli ticaret ve turizm merkezlerini ziyaret ederek Yetkililerden Kuşadası hakkında bilgi aldı.
Öğle yemeğinde Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'le biraraya gelen Forbes yetkilileri Başkanla Kuşadası'nın gelecek hedefleri, yatırım fırsatları ve bölgenin özellikleri ile ilgili geniş sohbet etme imkanı buldu. Başkan yardımcısı Erdoğan Uyan ve meclis üyesi ve Turizm Tanıtım ve Kültür komisyonu Başkanı Murat Saraç'ın da yer aldığı toplantıda Özellikle kruvaziyer limanı, kongre merkezi, sağlık turizmi gibi konulardan oldukça etkilenen Forbes temsilcileri, Kuşadası'nın uluslararası yatırımcılar açısından son derece cazip ve dikkat çekici bir merkez olduğunu belirttiler.
Merkezi New York'ta bulunan ve Dünyada Rusya'dan Filipinler'e Afrika'dan Asya'ya kadar beş milyona yakın sürekli abonesi bulunan Forbes dergisinin Türkiye dosyasında yer alacak tüm dünyada yayınlanacak olan sayısı Kuşadası'nın tanıtımı açısından büyük önem taşıyor. Konu ile ilgili olarak konuşan Kuşadası Belediye Başkanı ve Kutav Başkanı Esat Altungün: "Kuşadası'nın etkin ve nitelikli tanıtımı için son derece titiz ve detaylı olarak çalışıyoruz. Fuarlardaki başarılarımızın ardından Kuşadası'nın ulusal ve uluslararası medyada tanıtılması için yıl boyunca çeşitli ülkelerden medya mensuplarını ilçemizde ağırladık. Buradan çok olumlu ve Kuşadası'na katkı sağlayacak duygu ve düşüncelerle ayrılarak ülkelerinde kentimizin tanıtımını yaptılar. Yeni bir adım olarak dünyaca ünlü ve yatırımcıların dikkatle takip ettigi Forbes dergisi Kuşadası'nın tanıtımına katkı koyacak. Bu anlamda her geçen gün verdiğimiz emeklerin ve kapsamlı calışmalarımızın meyvelerini almak bizleri mutlu ediyor. Bu konuda emeği geçen, destek olan tüm kurumlara ve kişilere teşekkür ediyorum. Kimsenin şüphesi olmasın, Kuşadası çok kısa bir süre içinde Dünya ve Türkiye turizminin zirvesinde Parlayacaktır."şeklinde görüşlerini belirtti. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.