Forum Aydın’da sinema keyfi başlıyor

Forum Aydın’da sinema keyfi başlıyor

Forum Aydın’da sinema keyfi başlıyor


Gerçek Gazetesi
Forum Aydın Alışverişve Yaşam Merkezi, 13 Şubat günü Cinebonus Sinemaları"nı Aydınlılarla buluşturuyor. Hayatın keyifli yanlarını düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinliklerle birleştiren Forum Aydın Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Aydınlılara şimdi de sinema keyfi yaşatacak.
13 Şubat Cuma günü açılacak Forum Aydın Cinebonus Sinemaları, 7 konforlu salonuyla, gerçek sinema keyfini özel bir atmosferde yaşatacak. 28 fiubat tarihine kadar Forum Aydın Cinebonus Sinemaları"nda sinema bileti alan herkese popcorn ikram edilecek. 13 şubat günü Recep ivedik 2, 20 şubat"ta Nico (Çocuk filmi/Animasyon) ve The Sprit; 27 şubat"ta Umut, 6 Mart"ta Watchmen, 13 Mart"ta da Mahsun Kırmızıgül"ün senaryosunu yazıp yönettiği Güneşi Gördüm filmi vizyona girecek. Forum Aydın Cinebonus Sinemaları"nda Gncturkcell"in Pazartesi ve Perşembe günleri 1 bilet alana 1 bilet bedava kampanyasıyla sinemaseverler 1 bedava bilet fırsatı yakalayacak.
Mars Entertainment Group, Türkiye"deki 26. sinema kompleksini 13 şubat Cuma günü Forum Aydın"da açıyor. 7 sinema salonuna sahip Cinebonus; fuayesindeki, teknolojik ve farklı görünümünün yanı sıra misafirlerine “hayatını kolaylaştıran” teknolojik olanaklar da sunuyor. Sinemaseverler oturacakları yerleri her gişenin önündeki LCD ekranlardan seçebiliyor, salon kapısında bulunan dokunmatik ekranlar sayesinde biletlerini okutup oturacakları yeri filme girmeden önce bir kere daha görebiliyorlar. En ileri teknoloji ses sistemine sahip Forum Aydın Cinebonus"da konukları, özel olarak düşünülmüş rahat ve konforlu koltuklar bekliyor.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.